Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surf Monday

Moi kaikki!

Ihan mieletön päivä ollut tänään. Oltiin sovittu surffitreffit muutaman kaverin kanssa aamuksi, joten suunnattiin about puol kasin aikaan Maroochydoreen surffaamaan. Vaikka täälä onkin ollut aika litteä surffi viime aikoina, Maroochydoressa oli kuitenkin pieniä, mutta tosi siistejä settejä. Sääkin oli odotettua lämpöisempi, joten ihan hirveästi ei tarvinnut vedessä hytistä. Meillä vierähti vedessä melkein neljä tuntia, meillä oli kaksi longboardia, mulla oli mun mini-mal (eli about keskikokoinen) ja yksi vähän pienempi lauta. Lopusta vaihdeltiin meidän lautoja lennosta, ja oli hauska päästä testailemaan muidenkin lautoja!

/ / / Hi guys!

I’ve had amazing day today. We had planned a surf date for this morning with few friends, so we drove to Maroochydore at 7.30ish. It’s been quite flat here past days, but today Maroochydore had quite small, but nice and clean waves. The weather was also surprisingly warm, so I didn’t have to freeze too much. We ended up spending nearly four hours in the water, time goes fast when you’re having fun haha! We had two longboards, one mini-mal and one smaller board, and in the end we were switching the boards all the time. It was fun to get to try different kind of boards!

DSC08666DSC08692DSC08685DSC08690DSC08682DSC08687DSC08691DSC08708DSC08677-3Surffauksen jälkeen suunnattiin hyvin ansaitulle lounaalle Velo Projectiin, mun ehdoton suosikkikahvila! Sielä heräsi ajatus lähteä vielä toiselle surffikeikalle Noosaan. Tarkemmaksi kohteeksi valikoitui A-Bay eli Alexandria Bay. Nimi oli entuudestaan tuttu, mutten ollut ennen sielä surffannut. Tämä pieni surffipoukama sijaitsee noin 25 minuutin kävelymatkan päässä kaikesta, joten se karsii aika suurella kädellä surffareita. Kaikki kun ei jaksa vaivautua kantamaan lautaa noin pitkän matkan päähän haha! Me oltiinkin lopulta oikeastaan melkeinpä vain me neljä vedessä. Se saattaa käydä välillä jännitäksi jos näkee delfiineitä tai ”delfiineitä”.

Takana siis ihan superhauska päivä täynnä surffausta ja aurinko, mutta sitäkin väsyttävämpi. Nyt siis nukkumaan, öitä kaikki!

/ / / After our morning surf, we had well deserved lunch at the Velo Project. Then we had this idea about another surf, so we decided to drive to Noosa, more accurately to A-Bay a.k.a Alexandria Bay. I had heard about it before, but never surfed there. It is 25 minutes walk there, so it makes the spot way less crowded Not everybody wants to carry their boards for that far away haha. In the end it was actually just four of us in the water, and it got almost little bit scary. After we had a close encounter with a ”dolphin”, I paddled straight back to the beach. My surfing was done for the day haha!

It was amazing day, but now I really have to get some sleep. Good night guys! 

DSC08718DSC08729DSC08725DSC08722^^The Three Ginger Blond Kiwis

DSC08737DSC08731

Previous Post Next Post

You Might Also Like