Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where to eat at Sunshine Coast? – CK Coffee Bar & Wholefoods

Hyvää sunnuntaita kaverit!

Mä alotan nykyään työt vasta puolen päivän aikaan ja surffi on ollut sen verran huonoa täälä viime päivinä, että mulla on ollut aikaa testailla kaikkia kahviloita, missä en oo vielä ehtinyt pyörähtämään. Aina tulee tosi helposti vaan mentyä niihin samoihin vakkareihin! CK Coffee Bar & Wholefoods sijaitsee Mooloolabassa, ja on yksi sen alueen tän hetkisistä suosikkikahviloista. Päätettiin siis treffata mun norjalaisen ystävän Olavin kanssa kyseisessä paikassa.

Kahvila oli kivan avoin ja pyötiä oli runsaasti. Sanoisin paikan olevan aavistuksen keskihintaa kalliimpia, ihanilta näyttävät, mutta pienen pienet, raakakakut ja -leivokset oli noin kahdeksan dollarin luokkaa. Me oltiin kuitenkin molemmat vain kahvikupillista vailla, joten Olav tilasi caramel long blackin ja mä valkkasin laten kookosmaidolla. Olav ei ollut kahvista niin vaikuttunut, mutta mun kookoslatte oli ihan superhyvää!

/ / / Hope you all had amazing weekend!

I usually start to work around midday and the surf has been bit flat lately, means I’ve had time to try out all the coffee shops I haven’t been yet! It’s so easy to always choose the same favourites again and again. This coffee shop is called CK Coffee Bar & Wholefoods and it’s located in Mooloolaba. It must be one of the most popular cafe’s at the moment at Mooloolaba area. We decided to have a coffee date at this place with my Norwegian friend Olav.

Cafe was very nice and spacious, and there was a lot of tables. I would say that it was maybe tiny bit more expensive than average, all the delicious looking raw treats were around 8 dollars. Me and Olav were both after just some coffee, so he took long black with caramel and I chose a coconut latte. The coconut latte was divine, will definitely be back more!

DSC08557DSC08556DSC08554DSC08552

Previous Post Next Post

You Might Also Like