Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sun and Surf in Noosa

Moi vaan kaverit!

Keskiviikkona startattiin aamu hyvissä ajoin ja suunnattiin kohti Noosaa mun kahden kaverin, Danielin ja Majon kanssa. Päivä oli ihanan aurinkoinen, vaikka lämpötilat ei ihan huimia ollutkaan. Tai no siis Suomen skaalalla nää Australian talvilämpötilat on kyllä huimia haha! Noosaan päästyä suunnattiin pieneen surffilautavuokraamoon, koska me ei saatu meidän omia lautoja pakattua Danielin tilaihmeeseen. Päätettiin ottaa kaksi longboardia, koska aallot oli suhteellisen pieniä. Mä rakastan longboardilla surffailua! Se on paljon rennompaa ja rauhallisempaa, ja lisäksi ihan pienenpienet aallotkin saa helposti napattua isommalla laudalla. Meillä oli GoPro vedessä mukana, joten ajattelin pyöräyttää jonkun pienen klipin tässä piakkoin!

/ / / Hi guys!

We started our Wednesday morning early and drove to Noosa with my two friends, Daniel and Majo. The day was nice and sunny, even thought the temperatures are not very high at the moment. Or actually on a Finnish scale, they are high. When we arrived to Noosa, we were heading straight to a little surf board hire -shop, since we didn’t manage to fit our own boards to Daniel’s extremely spacious car. We decided to hire two longboards for all of us, and it was so much fun! I love surfing with a long board, it’s nice and cruisy, and you can catch any size waves. We also took our GoPro in the water, so maybe I’ll make a little clip from our day.

DSC08352DSC08368DSC08360DSC08375DSC08387DSC08380DSC08416Koska vietettiin koko päivä Noosan Tea Tree Bayllä, missä ei ole ravintoloita lähellä, meillä oli mukana valmista currya. Naurettiin majon kanssa meidän ”piknik”-eväille kun tepasteltiin ympäriinsä ison kattilan ja kaasukeittimen kanssa haha! No hyvää oli ja helppoa. Pitkän rantapäivän jälkeen mentiin vielä burgereille mun ehdottomaan suosikkipaikkaan, Betty’s Burgers -hamppariravintolaan. Mä en tajua miten ne voi olla niin hyviä!

/ / / Since we spent our whole day at Tea Tree Bay Beach, there isn’t any restaurants nearby and you have to bring your own lunch. We took some curry with us. Me and Majo thought it was so funny, we were just walking around with a huge pot and a gas cooker haha! Well it was an easy choice and very delicious. After a loooong day in the sun, we went for a dinner to my favourite place, Betty’s Burgers. I don’t understand how they can be so good!

DSC08395DSC08401DSC08385DSC08412DSC08410DSC08384

Previous Post Next Post

You Might Also Like