Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sleeping under the stars, waking up with the sun.

Mä rakastan telttailua. Leirintäalueetkin käy, mutta parasta on etsiä joku oma, salainen paikka luonnon rauhasta. Nukkua tuhansien tähtien alla. Herätä aamulla auringonnousun aikaan ihailemaan tyhjää hiekkarantaa, ei mitään muita ääniä ympärillä kuin luonnon äänet ja rikkoutuvat aallot. Katsoa miten aurinko värjää taivaan ensin keltaisen ja oranssin eri sävyillä. Luonto on ehdottomasti paras lääke stressiin, pääsee nollaamaan aivot kunnolla kaikesta hälinästä, töistä ja sosiaalisesta mediasta.

/ / / 

I love camping. Camping grounds are also fine, but the best things is to find your own little peaceful spot. Sleep under the thousand stars. Wake up in the morning to see the empty beach, no other noises around, just breaking waves. Watch how sun colours the whole sky with yellow and orange. Nature is definitely the best medicine for stress and anxiety, re-booting your brains from all the work stress, hassle and also social media.

DSC08518DSC08507DSC08486DSC08468DSC08487DSC08494DSC08501DSC08512

Previous Post Next Post

You Might Also Like