Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Great Acro Exchange in Brisbane – Part 2.

Moi kaikki!

Huh huh, kiirettä pukkaa taas. Palataan vielä takaisin viime viikonlopun tunnelmiin, kun vietin koko viikonlopun Brisbanen suuressa akrovaihdossa. Näistä kuvista suurin osa on räpsitty meidän sunnuntaiselta aamupalahetkeltä. Tässä kyseisessä akroviikonlopussa oli akroilun lisäksi parasta ehdottomasti ihmiset. Tutustuin niin moneen mahtavaan ja positiivisen asenteen omaavaan tyyppiin, että en malta odottaa koska törmätään uudestaan! Viikonlopun ilmapiiri oli pelkästään positiivinen, kannusta ja voisinko sanoa jopa rakastava. Halauksia jaettiin useita. Olin porukan ainut suomityttö, ja selitin kaikille miten suomalaiset on yleensä vähän varautuneempia ja meidän henkilökohtainen tila on aika iso. Googlailtiin myös hauskoja kuvia Suomesta, eniten naurua herätti ”suomalainen bussipysäkki” -kuva, jossa ihmisillä oli vähintään parin metrin turvaväli toisiinsa. Yksi uhosi lähtevänsä Suomeen halailemaan suomalaisia ja järkyttämään Suomen kansaa. Totesin, että joku luulee ihan varmasti sua joko känniseksi tai huumehörhöksi, ja saatat joutua putkaan. Ei kuulemma haittaa. Lupaan varoittaa etukäteen mikäli tämä kyseinen aussi-akrohippi sinne Suomen päähän eksyy!

Tässä kuitenkin vielä muutamia kuvia viikonlopulta!

/ / / Hi guys!

I have few extreme busy days behind. Anyway, let’s go back to the last weekend, when I spend the whole weekend at The Great Acro Exchange in Brisbane. Most of these photos are from our Sunday breakfast. The best thing, after the acro itself of course, was definitely these people. I met so many amazing and positive people, with such a good attitude towards life. The atmosphere for the weekend was awesome, encouraging, positive and loving. There was lots of hugs. I was the only Finnish girl, and I explained how Finnish people are usually little bit more reserved and our personal space is quite big. We googled some funny pictures. One picture from a Finnish bus stop got the most laughs, in the photo people were waiting for a bus and standing minimum two meters away from each others. One of the guys was threatening to travel to Finland to shock people. I said if you go and share a lot of hugs with randoms, they will most likely think you are drunk or on drugs, and you will probably get arrested. He said it doesn’t matter.  Well, I promise to warn you guys if one of these acrohippies will end up to Finland haha! Personal spaces will be invaded haha!

Here is few more photos from the weekend!

DSC07976DSC07979DSC08000DSC07985DSC08003DSC07984DSC08014DSC08009DSC08021DSC07994DSC08028DSC07981DSC08045-2DSC08052DSC08033DSC08092DSC08100DSC08067DSC08079DSC08069

Previous Post Next Post

You Might Also Like