Suomen suurin matkablogiyhteisö

Swedish Midsummer in Australia

Hyvää juhannusta kaikille rakkaille sinne kotosuomeen!

Mä oon tänään kiitänyt paikasta toiseen tukka putkella, ja nyt kyllä peti kutsuu tätä likkaa. Ajattelin kuitenkin tulla juhannuksen kunniaksi vielä päivittelemään. Mun ruotsalaiset kaverit oli järkännyt ihan älyttömän hauskan päivän tänään, he päättivät nimittäin pistää pystyyn ruotsalaisen juhannuksen snapsilauluista silliin ja lihapulliin. Ruoka oli ihan älyttömän hyvää, ja tytöt oli miettinyt loppuun asti kaikki pelit sun muut.

Tässä muutamat kuvat päivältä! Mä jouduin valitettavasti lähtemään töihin viiden aikaan, mutta muut jatkoivat varmasti iltaa myöhään yöhön haha!

/ / / Glad midsommar! (Happy Midsummer in English)

I’ve been super busy today, and now it’s time for bed. I had to come update the blog since, well, it is midsummer in Finland! My Swedish friends had organised awesome day today, Swedish midsummer in Australia. There was everything from all the traditional songs, shots, meatballs and herring and games. Food was absolutely delicious and girls had really planned everything so nicely. 

I had to unfortunately leave others and go to work, but I’m sure the Swedish midsummer parties continued to the late hours haha! Here is couple of photos from the afternoon. (:

DSC08266DSC08280DSC08269DSC08277DSC08286DSC08285DSC08274DSC08312DSC08301DSC08309DSC08298DSC08330DSC08324DSC08347

Previous Post Next Post

You Might Also Like