Suomen suurin matkablogiyhteisö

The hardest part of traveling.

Matkustellessa tapaa paljon samanhenkisiä ihmisiä. Sellaisia joiden kanssa vain tulee juttuun niin helposti, ihan niinkuin olisitte tunteneet aina. Ystävyys syvenee vauhdilla, jaatte matkustamisen iloja ja suruja. Sitten tulee se hetki kun toisen täytyy lähteä, lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Jos multa kysytään, hyvästien sanomien on yksi matkustamisen rankimmista puolista. Se kun ei tiedä koska näkee uudestaan. Oon joutunut tämän 1,5 vuoden aikana sanomaan ihan liian monet hyvästit, kyyneliltä on aina mahdoton välttyä. Tänään jouduin hyvästelemään mun ihanan kämppikseni Marien, ja Marien poikaystävän Fabin. Tällä hetkellä nää mun lempparisaksalaiset on varmaan jossain päin Indonesiaa.

/ / / When you are traveling, you meet a lot of like-minded people. Those kind of people that you just get along so well, like you would have known forever. Your friendship gets deeper extremely quickly while sharing the up’s and down’s of traveling. Then comes that moment when the other one has to go. If you ask me, that is the hardest part of traveling. While I’ve been in Australia, I’ve said too many goodbyes for too many awesome people. Today I had to say goodbye to my amazing roommate Marie and her boyfriend Fabi. They are probably currently somewhere in Indonesia.

DSC08114DSC08183DSC08139DSC08195DSC08130DSC08159DSC08137DSC08167Me tavattiin Marien kanssa maaliskuussa, ja siitä asti ollaan oltu enemmän tai vähemmän päivittäin tekemisissä. Me jaetaan yksi todella suuri yhteinen intohimo, surffaus. Sen parista tullaan varmasti vielä toisemme löytämään tulevaisuudessa, en vaan tiedä koska ja missä. Tuun kaipaamaan meidän yhteisia aikaisia aamuja, istuen meressä, auringon noustessa.

Herättiin tänään aamulla vielä viimeisen kerran kukonlaulun aikaan ja suunnattiin ihailemaan meidän kotirannan Alexin auringonnousua. Oli viileä aamu, mutta kirkas sää. Meri oli tyyntäkin tyynenmpi ja vedessä taisi olla vain kourallinen surffareita. Jatkettiin aamua meidän suosikkikahvilassa Velossa. Valittiin kaikki listalta kurpitsa-feta-kreppejä ja kahvia.

/ / / I met Marie in March, but we’ve been hanging out ever since. We share one really big passion, surfing. I will miss our early mornings, just sitting in the ocean while the sun comes up. I’m sure we will share some waves again in the future, I just don’t know where.

This morning we decided to wake up early for the one last sunrise at Alex. It was crispy weather, but beautiful. The ocean was calm, and there was only handful of surfers in the water. We continued our morning at our favourite cafe, The Velo Project. We all chose pumpkin-feta crepes and coffee. It was delicious. Safe travels my favourite Germans! <3

DSC08203DSC08246DSC08223DSC08212-2DSC08221DSC08228DSC08250

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna / Muuttolintu keskiviikko, kesäkuu 22, 2016 at 13:39

  Niin totta. Vielä pitkään Ausseissa asuessakin tulee tavattua ja hyvästeltyä jatkuvasti niin paljon ihmisiä verrattuna siihen jos asuisin Suomessa. Uudet tuttavuudet rikastuttaa, mutta joskus on rasittavaa alkaa tutustuminen taas tyhjästä, ja tosiaan se hyvästely on inhottavaa.

  • Reply Fiia Emilia keskiviikko, kesäkuu 22, 2016 at 18:47

   Ihan samaa mieltä. Kaikessa on aina hyvät ja huonot puolensa, oon saanut tavata reissatessa ihan mahtavia tyyppejä, mutta se hyvästien sanominen ei siltikään helpotu. :/

 • Reply laura / to travel is to live keskiviikko, kesäkuu 22, 2016 at 22:17

  Voi kun oliskin mahdollista pitää kiinni kaikista niistä ihanista ihmisistä, joita on tavannut matkoilla milloin missäkin.. Hyvästit on aina niin haikeita! Mutta se hyvä puoli kansainvälisissä reissukavereissa on että on kutsu avoinna moneen eri maahan ystävien luokse 🙂 Toivottavasti ensi vuonna saan kavereita kylään myös tänne Suomeen, edellyttäisi vaan sitä, että maltan itse olla hetken paikallaan 😀

  • Reply Fiia Emilia torstai, kesäkuu 23, 2016 at 21:57

   Totta tääkin, mulla on jo matkasuunnitelmia vaikka minnepäin maailmaa! (: Ja sitten voi nähdä uudet kohteet paikallisten silmin!

  Leave a Reply