Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Great Acro Exchange in Brisbane – Part 1

Moi kaikki!

Viime viikonloppu vierähti Brisbanessa, kauan odotetun Acro Exchangen parissa. Viikonloppu oli yhdellä sanalla huikea; yli sata akrobaattia ympäri Australiaa (plus uusiseelantilaiset vahvistukset) kokoontui yhteen kolmeksi päiväksi, tutustumaan toisiin ja jakamaan taitoja. Meitä oli akrojoogeja, voimistelijoita, sirkustyyppejä, tankotanssijoita, silkkiakrobaatteja, trapetsitaiteilijoita ja slacklinereita; lista jatkuu ja jatkuu. Koko viikonlopun ajan olin ihan sanaton miten monta uskomattoman taitavaa tyyppiä mahtui mukaan. Jamien aikana oli vaikea päättää ketä katsoa, kun joka puolella tapahtui jotain uutta ja jännittävää.

Ensimmäisenä päivänä me kokoonnuttiin Kangaroo Point -puistossa, mistä löytyy myös kalliokiipeilyä. Saavuin paikalle aika myöhään, mutta ehdin silti jutella vähän ihmisten kanssa ja pääsin myös kiipeilemäänkin. Illaksi ja yöksi suunnattiin RedStar Fitness Collectiveen, joka on pieni sirkus-sali Brisbanessa. Akroilut jatkui sielä myöhään yöhön!

Tässä kuvia perjantailta ja lauantailta!

/ / / Hi guys!

My last weekend was with one word: amazing. It was finally time for The Great Acro Exchange in Brisbane! Over hundred acrobats from all over the Australia and New-Zealand was getting together for three days to share their love for acro. There was acroyogis, gymnastics, circus people, aerial acrobats, pole dancers, trapeze guys, slackliners and the list goes on and on. I was speechless how many extremely talented people could fit in one little space. I stayed amazed from the beginning to the end, and it was hard to choose who and what to watch during the jams haha!

On Friday we all met at the Kangaroo Point, where you can also do rock-climbing if you like. I unfortunately got there quite late, but I still had time to chat with people and try some climbing. After that we were heading towards RedStar Fitness Collective, which is a little, cute circus gym in Brisbane. We kept jamming to the late night!

Here is some shots from Friday and Saturday!

DSC07875^^Some night-time climbing…

DSC07872DSC08032DSC08064DSC08086-2DSC08043-2DSC07881^^Good morning! Day 2 of Acro.

DSC07884^^Epic breakfast.

DSC07886DSC07918DSC07924DSC07929DSC07952DSC07897DSC07967DSC07890DSC07946DSC07935DSC07970

Previous Post Next Post

You Might Also Like