Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surfing The Spit

Moi kaikki!

Tänään ei ole hyvä päivä. Olin lähdössä tänään mun kaverin kanssa maastopyöräilemään, ihan vain huomatakseni mun pyörän lähteneen jonkun pitkäkyntisen matkaan viime yönä. No poliisille rikosilmoitus, ja ilmoitus varastetusta pyörästä joka ikiselle sivustolle mitä vaan mieleen juolahtaa. Toivottavasti mun baby saapuu takaisin kotia pian. Harmittaa ihan älyttömästi, koska aloin jo innostua maastopyöräilystä. Ehkä tällä oli joku tarkoitus, ehkä olisin katkaissut käteni tänään tuola jossain metsikössä. Viime kerralla lensin nimittäin aika komeasti pari kertaa haha!

/ / / Hi guys

Today is not my day. I was going to go for a bike ride with my friend today, just to notice that someone has stolen my bike last night. Well, I’ve made the crime report, I’ve shared a photo of my bike at every single page I can think of. It’s not much more I can do, so I just hope I’m lucky and my bike will find it’s way back. I’m so sad, I really loved this bike and I was already getting excited about riding on the off-road tracks. Maybe everything happens for a reason, maybe I would have broken my arm today or something. It was damn near last time haha!

DSC07809DSC07817DSC07820DSC07826DSC07811Anyway, palataan vähän parempaan päivään. Käytiin Gold Coastilla surffaamassa The Spit -nimisellä surffispotilla. Alue oli ihan älyttömän kaunis, rannalla juoksenteli koiria. Aallot oli valitettavasti vähän haastellisemmasta päästä kyseisenä päivänä, mutta silti mikään ei voita vedessä olemista, ja vielä parhaiden ystävien kanssa! <3

Ps. Mun Rip Curlin Bombshell -märkäpuku on Helsinki Surf Shopin valikoimista ja se on osoittanut todella huipuksi näillä Queenslandin talvikeleillä. Paksuudeltaan tää märkkäri on vain 2.2 mm, mutta on riittänyt ihan täydellisesti mulle. Istuu todella napakasti, mutta ei silti ahdista!

/ / / Anyway,  back to one of those better days. While we were at Gold Coast, we were trying out one surf spot called The Spit. I had never been there before, it was so beautiful, dogs were running around. The waves were little bit too challenging that day, but nothing beats the feeling of getting into the water with your best friends. <3

Ps. My wetsuit is from Rip Curl’s Bombshell collection, and I love it. I got mine from Helsinki Surf Shop, located in Lauttasaari. It is only 2.2 mm, but it’s been perfect for Queensland winter weather. It is such a good fit, and don’t give me anxiety like most of the wetsuits haha. Not too tight around my neck. 

DSC07839DSC07850DSC07844DSC07833DSC07845DSC07847DSC07824

Previous Post Next Post

You Might Also Like