Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunset coffee at the beach

Moi kaverit!

Täälä on taas ihanan aurinkoisia päiviä toinen toisensa perään. Mulla on ollut tänään vapaapäivä, joten aamulla suunnattiin mun kämppiksen Marien kanssa tuttuun tapaan surffaamaan. Aurinko paistoi, aallot oli ihan superhyviä. En oikeasti kovin montaa parempaa tapaa keksi aloittaa päivä. Surffailujen jälkeen toteutin meidän kämpän tehosiivouksen ja hoidin muutamia muita asioita samalla. Auringonlaskun ajaksi suunnattiin vielä Hennun kanssa kahveilla Maroochydoren rannalle. Oli pitkästä aikaa taas ihanan lämmin, jopa senkin jälkeen kun aurinko oli laskenut.

/ / / Hi everyone!

It’s been such a nice weather now, day after day. I didn’t have work today, so we started the day by heading for a surf with my roomie. As usual. The sun was shining and the waves were nice size and very clean. I honestly can’t figure out better way to start the day. After our morning surf, I started cleaning our house. That was very effective 2,5 hours. We went back to the beach for sunset, to watch the waves and drink some coffee. It was so nice and warm today, even after sun had gone down.

DSC07716DSC07702DSC07693DSC07737DSC07724DSC07734DSC07708

Previous Post Next Post

You Might Also Like