Suomen suurin matkablogiyhteisö

The World Environment Festival

Moikka moi!

Tänään oon surffannut sekä aamulla että iltapäivällä, tämän hetken fiilikset: niinkuin rekan alle olis jäänyt. Mä oon treenannut viime päivät ahkerasti mun uudella, pienemmällä laudalla ja vaikeaa on verrattuna mun vanhalla laudalla surffailuun. Oon myös sen verran kärsimätön tyyppi, kaikki pitäis oppia nyt ja heti. No huomenna aamusta taas uusiks, kyllä mä pian surffaan sillä sulavasti kuin gaselli.

Viime sunnuntaina Sunny Coastilla järjestettiin World Environment Festival, tarkalleen ottaen Cotton Treellä. Tehtiin Hennun kanssa kasvispiirakkaa ja suunnattiin piknikille puistoon. Paikan päällä oli kojuja laidasta laitaan, erilaisia puhujia ja hyvää musiikkia. Nähtiin tosi paljon tuttuja, ja aika meni ihan hujauksessa. Tässä muutamat kuvat sunnuntailta!

/ / / Hi guys!

I’ve been surfing today in the morning and in the afternoon. Current feelings: wrecked. I’ve been surfing with my new, smaller board now and it is so difficult compared to my other board. Feels like I’m a beginner again haha! I’m also very impatient person, if I want to learn something, I want to learn it right now. Well tomorrow again, and soon I will be surfing this board so smoothly!

Last Sunday we went to The World Environment Festival, which was held at the Cotton Tree. We made some vegetarian pie with Hennu, and drove down to the festival. There was different stalls, speakers and good music. We saw so many friends and time went so quickly. Here is couple of shots from Sunday!

DSC07553DSC07556DSC07562-2DSC07579DSC07611DSC07559DSC07569DSC07586DSC07608DSC07600DSC07575-2DSC07588DSC07614

Previous Post Next Post

You Might Also Like