Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Big Swell Weekend

Moikka moi!

Täälä yksi väsynyt surffailija kirjoittelee. En tosin ollut viikonloppuna vedessä, täälä Sunny Coastilla oli nimittäin todella massiiviset aallot. Sunnuntaiaamuna pomppasin sängystä ylös ja suuntasin tohon mun kotirannalle ”nopsaa” vilkaisemaan nämä paljon puhutut aallot. Joo no ihan ensisilmäyksellä kävi selväksi ettei tällä flikalla ollut niihin aaltoihin mitään asiaan, mutta mulla vierähti varmaan lähemmäs tunti niitä ihailessa. Iltapäivä vietettiin World Environment -festareilla Cotton Treellä, ja sieltä suunnattiin vielä uudestaan aaltoja ja taitavia surffareita ihailemaan.

Tässä muutamia napsaisuja sunnuntain aalloista. Niin kaunis ja villi meri.

/ / / Hi everyone!

Here is one very tired surfer. I wasn’t surfing on the weekend though, we had massive swell here at the Sunshine Coast. On Sunday morning, I got up and walked down to the Alex Beach. I could tell with the first glance, that those waves were not for this girl, but it was very exciting to watch others catch the big ones. I think I spend nearly one hour there. After that we were heading to the World Envinronment Festival at Cotton Tree, and from there back to the Alex to see the waves and the surfers once more.

Here is couple of shots I took. So beautiful, wild and powerful ocean.

DSC07490-2DSC07501DSC07544DSC07512DSC07669DSC07684^^My surf watch -buddy!

DSC07688DSC07537DSC07633DSC07503DSC07680DSC07509

Previous Post Next Post

You Might Also Like