Suomen suurin matkablogiyhteisö

Breakfast moments with friends

Aloitin tänään työt vasta yhdeltätoista, joten ehdin siis aamupalalle kavereiden kanssa. Paikaksi valikoitui yksi meidän suosikkikahviloista Envy. Niitä löytyy täältä mun lähistöltä ainakin Cotton Treeltä ja Mooloolabasta. Mä oon ollut kipeänä koko viikon, joten ajattelin valkata listalta superfoodia eli Acai -bowlin. Täälä on tänäänkin satanut koko päivän, mutta mun mielestä kahvilassa on jotenkin kivan tunnelmallista istua sadesäällä.

Tässä parit satunnaiset otokset. Kuvaan muuten nykyään melkein kaikki mun kuvat RAW -muodossa, ja nää otin vahingossa JPEG -asetuksella. Mun silmään nää näyttää nyt ihan sairaan huonolaatuisilta haha!

/ / / I started work today at 11am, so I had time to had breakfast with my friends. We chose to go to Cafe Envy, which is one of our favourites. There is two located near where I live, one in Mooloolaba and one in Cotton Tree. I’ve been sick for almost the whole week, so I decided to get some super foods in me. Acai -bowl of course. It’s been raining the whole day today as well, but I think it’s sort of cozy to hang around in a cafe when it’s pouring rain. 

Here is couple of random shots. I usually take all my photos in RAW nowadays, but I accidentally took these in JPEG. Now these look like super bad quality haha!

DSC07447DSC07439DSC07435DSC07430DSC07425DSC07442

Previous Post Next Post

You Might Also Like