Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sundreams

Moi kaikki!

Meidän viime viikonloppu vierähti Big Pineapple -festareiden merkeissä. Festarit kesti kyllä vain lauantain, mutta koska oon päässy jo hyvään mummoikään, oonkin potenut tässä kahden päivän post-festival-väsymystä. Oli ihan huippua nähdä mun yksi ehdottomista suosikkiartisteista: RUFUS. Kyseisen aussiartistin musiikki on kulkenut mun mukana oikeastaan koko tän ajan mitä oon täälä Ausseissa asustellut. Näitä biisejä kuunnellessa palautuu niin monia muistoja kirkkaana takaisin. Sydney, Byron Bay, roadtripit, Gold Coast, Sunshine Coast, kaikki hyvät ja huonot hetket, kaikki ihmiset.

Mulla on tällä hetkellä jonkunlainen kirjoittajan lukko. Mulla on niin paljon kirjoitettavaa ja ajatuksia, etten tiedä mistä alottaisin. Siispä tämän postauksen saa päättää nämä kuvat ja muutamat lyriikat mun henkilökohtaisista suosikkibiiseistä, keltäs muultakaan kuin Rufukselta.

/ / / Hi guys!

Last Saturday we spend at the Big Pineapple Festival, and now I’ve been recovering for two days. I feel like a granny. But it was definitely worth it, I got to see one of my favourite artists: RUFUS. This Aussie artist’s music has been following me with my travels in Australia. These songs brings back so many memories, all the way from where it all started. Sydney, Byron Bay, roadtrips, Gold Coast, Sunshine Coast, good and bad moments, all the people I met.

I’ve been having a little writer’s lock, I have so much to write about and so many thoughts, so I don’t really know where to start. That’s why I will just end this post for this photos, and to some lyrics of my favourite songs from RUFUS. 

DSC06089

Listen the song: RUFUS – Take Me

”Take me
Away across the ocean
Out in the horizon the night is falling”

DSC06097

Listen the song: RUFUS – Modest life

”They say this is living, it’s just a lie
Everyone’s living, but we’re living lies
No premonition to justify
This intuition is what decides”

DSC06093

Listen the song: RUFUS – Desert night

”And when the sun comes out
In the morning light
I can feel you there”

DSC06116

Listen the song: RUFUS – You were right

”Under the water, I’m sinking further down
Floating I’m nothing, I’m nothing”

DSC06101

Listen the song: RUFUS – Like an animal

”First light, washing up against the shore
Sweet love, you’re the one that I adore”

DSC06085

Previous Post Next Post

You Might Also Like