Suomen suurin matkablogiyhteisö

Winter Surfs

Moi kaikki!

Meidän talouden nettiyhteys on taas valitettavasi sanonut itsensä irti, mutta kuulemma palautuu taas parin päivän kuluessa. Istun täälä kahvilassa töitä etsimässä, ja ajattelin tulla kirjoittamaan pikaiset moikat! Me ollaan vietetty meidän aamut surffaten, ja vaikka täälä yleisesti ottaen aika lämmintä onkin, tänään aamulla oli kyllä aika rapsakka ilma! Veikkaisin ehkä jotain 15 astetta plus kylmä tuuli? Lähdettiin joskus kuuden aikaan kohti Coolumia, ja mun oli pakko ottaa peitto autoon mukaan haha!

Tässä parit kuvat meidän eiliseltä surffilta. Ei ollut ihan yhtä jäätävää kun tänään.

/ / / Hi guys!

 Our house wi-fi is once again not working, but it should be back in two days. Or that’s what they say. Anyway, I’m sitting at cafe now, looking for some work and thought I come say quick hi. We have spend our morning surfing, and it has been quite warm, even in the mornings. BUT. Today it was freakin freezing cold haha! We left around 6am, and I had to take my blanket with me to the car haha! I think it was like 15 degrees and windy. 

Here is couple of shots from yesterday’s surf, it was a bit warmer than today.

DSC07310DSC07318DSC07323DSC07315DSC07330

Previous Post Next Post

You Might Also Like