Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surf Check

Suuntasin tänään aamulla moikkaamaan mun kaveria Michaelaa Point Arkwrightiin, tarkoituksena aloitaa aamu pienellä surffilla ja akrojoogalla. Point Arkwrightiin ajaa täältä vain noin 15-20 minsaa, tää pieni surffiranta on yksi mun ehdottomista suosikeista. Rauhallista ja kaunista, yks mun parhaista surffisessioista oli täälä! Ei ihan yhtä paljon tungosta vedessä mitä tossa mun kotirannalla Alexissa yleensä on haha.

Nappasin pari kuvaa Point Arkwrightin näköalapaikalta. Täältä voi kuulemma hyvällä säkällä bongailla myös valaita!

/ / / I was heading to Point Arkwright this morning to meet my friend Michaela for some surf and acroyoga. Point Arkwright is located in Coolum, and it is one of my favourite surf spots. Peaceful and beautiful, one of my best surf sessions was definitely once here. It’s not as crowded as my home beach Alex haha!

I took couple of photos from the lookout of Point Arkwright. They say you can also see whales from here if you’re lucky!

DSC07296DSC07300DSC07306DSC07307

Previous Post Next Post

You Might Also Like