Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yoga Souls

Huomenta kaikki!

Täälä on ollut ihan älyttömän kauniita, aurinkoisia päiviä toinen toisensa perään. Harmi, että toi mun kotisurffiranta on jo viimeisen viikon muistuttanut enemmänkin järveä. Mä oon joka aamu pyöräillyt, juossut tai kävellyt rannan ohi toiveikkaana, ehkä ne huonot surffiennusteet ei pidäkään paikkaansa. No kyllä ne on pitänyt. Toivottavasti aallot palaa takaisin viimeistään ens viikkoon mennessä! Pitää ehkä hyödyntää nää aallottomat päivät, ja mennä suppailemaan tai snorklailemaan joku päivä.

Tässä vielä muutamia kuvia Noosan kansallispuistosta. Naurettiin jälkikäteen sille faktalle, että ehdittiin ton meidän hortoilun aikana ottaa 200 kuvaa. Kaksisataa kuvaa! No kyllä me tuola muutama tunti vietettiinkin, ja jokapuolella oli vaan niin kaunista.

/ / / Hello friends!

It’s been such a lovely, sunny days now. Too bad that the waves have been missing, and they are still missing. I’ve been everyday biking, walking or running past the beach, hoping that those surf forecast wouldn’t be correct. It’s been correct. My home surf beach is a lake. Hopefully the surf will return soon. Have to take advantage from this calm water and go stand-up paddleboarding or snorkeling some day.

Here is couple of shots from Noosa National Park. I was laughing afterwards to the fact that we manage to take 2oo photos on that few hours of wandering around. Two hundred photos, seriously haha! Well, in my defence, it was just so beautiful there.

DSC07035DSC07051DSC07006DSC07040DSC07058DSC07033DSC07021

Previous Post Next Post

You Might Also Like