Suomen suurin matkablogiyhteisö

Climbing Sunday at Brooyar

Moi kaikki!

Tänään oon viettänyt vapaapäivää, ja hetki sitten tulin kolmen tunnin akrotreeneistä. Kyllä sänky kutsuu tätä tyttöä piakkoin.

Mutta viime sunnuntaihin! Lähdettiin aamulla kukonlaulun aikaan ajamaan kohti Brooyarin kiipeilyspottia. Mun kaverit oli ollut sielä jo lauantaista kiipeilemässä, mutta mun töiden takia päästiin vasta sunnuntaiksi sinne. Brooyarin metsä sijaitsee lähellä Gympien pikkukylää. Sinne on täältä noin 1,5 tunnin ajomatka. Tässä eka setti kuvia, tuli nimittäin muutama päivän aikana räpsittyä! Ylitin kyllä taas itseni, kiipesin 45 metrisen kiviseinämän, jonka yläosa oli ”overhang” eli kieleke. Käytin kyllä kaikki mun voimat siihen, mutta se fiilis sen jälkeen oli ihan uskomaton! Mun on varmaan pakko pian alkaa hommaamaan omia kiipeilykamppeita..

/ / / Hi guys!

Back to last Sunday. We drove early in the morning to Brooyar State Forest for rock-climbing. My friends had been there already since Saturday, but because of my work, we only could go for Sunday. Brooyar is located close to a little town called Gympie, approximately 1,5 hours drive from Alex Headland. Here is the first set of photos, I have too many to put them all up at once haha! I had such a good climbs, I did better than last time again. I climbed 45 meter wall with overhang, my first overhand ever. I used all my muscle strength for that, but that feeling afterwards was amazing! I think I really have to get my own gear sooner or later… 

DSC07073^^The camp spot.

DSC07088DSC07091DSC07108DSC07118^^Some stretches before climbing…

DSC07130DSC07120DSC07135DSC07181DSC07199DSC07163DSC07232DSC07156^^When we noticed we were colour-matching, blue-grey-pink-team!

DSC07122^^Jason’s hair-voodoo-doll.

DSC07288DSC07267

Previous Post Next Post

You Might Also Like