Suomen suurin matkablogiyhteisö

Paradise Cove

Me löydettiin Noosasta myös tälläinen rauhallinen pikkuranta, nimeltään Paradise Cove. Nimi ei voisi enempää paikkaa kuvailla, todellakin pieni, salainen paratiisi. Me saatiin olla tuola ihan kolmestaan. Ihasteltiin myös lukuisia luonnon omia uima-altaita, jotka oli uskomattoman kirkkaita ja täynnä pieniä korallirykelmiä, kaloja ja rapuja. Sielä me niitä tutkailtiin melkein lapsenomaisella innokkuudella. Mä bongasin myös kirkkaansinisen ravun!

Toinen asia mitä en yleensä voi vastustaa on nää rohevat kalliot, mun on aina pakko päästä kiipeilemään. Mun kaverit yrittää aina hillitä mun kiipeilyhimoja, ja ihan hyvä niin haha!

/ / / We also found this incredible spot at Noosa National Park. This little secret beach is called Paradise Cove, and it definitely describes the place perfectly. We were there pretty much just three of us, we only saw few guys fishing on the way down. There we were, admiring the beautiful rock-pools, nature’s little creations. The water was so bright and clean, and there was all sorts of sea life there; coral, colourful fish and crabs. Me and Frida were as excited as little kids haha! I also saw a bright-blue crab!

The other thing I usually can’t resist, are these kind of rocks and cliffs. It’s so tempting to climb them! My friends are always trying to slow me down a bit, and that’s good haha!

DSC06939DSC06954DSC06960DSC06988DSC06936DSC06973DSC06995DSC06980DSC07003

Previous Post Next Post

You Might Also Like