Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga with the view.

Moi moi!

Täälä yksi väsynyt likka kirjottelee. Oltiin koko päivä kalliokiipeilemässä Brooyarilla, ja mulla on ihan huippufiilis! Kiipesin 45 metriä korkean seinämän ja mun ensimmäisen ”overhangin” eli kielekkeen. Kyllä tuntuu varmasti lihaksissa huomenna. Ja on taas komea kokoelma naarmuja ja mustelmiakin!

Halusin tulla vielä jakamaan muutamia kuvia Noosan kansallispuistossa. Otettiin joogamatto mukaan, koska ajateltiin testailla muutamia akrojuttuja näissä upeaakin upeammissa maisemissa. Kattokaa nyt, niin kaunista. Mun on ehkä pakko päästä tonne telttailemaan pian…

/ / / Hola guys!

Here is one very tired girl writing. We were rock-climbing the whole day at Brooyar State Forest, and I feel so awesome now! I was climbing 45 meter wall, and also did my first overhang ever. I will definitely feel this in my muscles tomorrow. And I also have nice collection of bruises and scratches again haha!

I wanted to come share these photos with you. When we were wandering around at the Noosa National Park, we took yoga mat with us and decided to do some acroyoga with this amazing views. Look at that landscape, Noosa is just so beautiful! I want to go here soon again for camping…

DSC06882DSC06928DSC06909DSC06907DSC06919DSC06893DSC06933DSC06903DSC06900DSC06925

Previous Post Next Post

You Might Also Like