Suomen suurin matkablogiyhteisö

Wanderfolk

Moi kaikki!

Takana taas hektinen viikko, ja en oikeastaan edes tiedä mihin nää päivät hujahti. Mua on viime päivinä jotenkin ahdistanut se miten nopeasti aika kuluu. Mulla on mun viisumia jäljellä enään viisi kuukautta, VIISI kuukautta! Mitä ihmettä. Ja mun pitäis nyt hirveellä vauhdilla säästää rahaa, jos meinaan toteuttaa mun syksyn matkasuunnitelmia. Hawaiji, Costa Rica ja Meksiko. Niistä lisää myöhemmin, jos ja KUN alkaa suunnitelmat selkeytyä. Toivottavasti saan nopsaa kakkostyön, että saan kunnolla rahaa kasaan!

Tässä muutamia kuvia alkuviikolta, kun vietettiin rentoa iltapäivää kierrellen Noosan kansallispuistossa. Istuin kallionkielekkeellä ja katselin pauhaavaa, turkoosinsinistä merta. Pieni kilpikonnakin sielä uiskenteli aalloissa. Vielä 1,5 vuoden jälkeenkin Australian luonto saa mut sanattomaksi. Jos mä täältä lähden niin tänne jää kyllä iso pala mun sydäntä.

/ / / Hi guys!

It’s been a hectic week, I can’t understand that it’s already Saturday. I’ve been bit anxious lately, time flies so fast. I have only five months left on my visa, FIVE months! I should be saving money extremely quickly now, if I want to make my travel dreams true. Hawaii, Costa Rica and Mexico. More about them later, if and when my plans starts clearing up. Hopefully I can get second job asap to save a lot of money!

Here is few shots from the beginning of this week. We spend one afternoon in Noosa National Park, wandering around. There I sat on the edge of the cliff, watching the beautiful, turquoise ocean. One little turtle was swimming around in the waves. Even after these 1,5 years, nature of Australia makes me go speechless. If I leave from here, I will leave a huge piece of my heart behind.

DSC06806DSC06812DSC06813DSC06822DSC06835DSC06819DSC06841DSC06859DSC06854DSC06872DSC06867DSC06842DSC06848

Previous Post Next Post

You Might Also Like