Suomen suurin matkablogiyhteisö

Peregian Originals

Helouu kaverit!

Mulla oli tänään suht rentouttava vapaapäivä. Aloitettiin aamu surffauksella ja sen jälkeen oon hoitanut kaikenlaista pientä hommaa pois alta. Nyt äsken siivottiin vielä koko tää meidän kämppä Marien kanssa! Suursiivouksen jälkeen on kyllä niin hyvä fiilis.

Tässä muutamia kuvia viime eiliseltä, kun vietettiin iltapäivää Peregian Originals -puistojameissa. Kyseiset sunnuntaifestarit sijaitsevat nimensä mukaisesti Peregian Beachilla. Sää oli mitä parhain! Tehtiin ruuaksi kana-fetasalaattia ja Hennu oli väsännyt vielä makeita ja suolaisia kreppejä. Rennon iltapäivän jälkeen suunnattiin vielä auringonlasku-surffille Noosaan. Aallot olit todella minityyrejä, mutta mikään ei voita upeaa auringonlaskua vedestä käsin katsellen. Ah Noosa. <3

/ / / Helloo mates!

I’ve had quite relaxing day off today. I started my morning with a little surf with my roomie Marie, and then I’ve been doing all kinds of little errands. Now we just cleaned the whole house, it’s so nice here now after a proper cleaning.

Here is few photos from yesterday. We spend our afternoon at Peregian Originals, cute little Sunday festivals located at the Peregian Beach. The weather was awesome! We made some chicken-feta-salad for our picnic and Hennu had also prepared some salty and sweet crepes. After relaxing afternoon at the beach, we headed to Noosa for a sunset surf. The waves were tinier than tiny, but it was so beautiful there. Nothing beats the sunsets in the water.

DSC06775DSC06736DSC06754-2DSC06732DSC06773DSC06747DSC06784DSC06794DSC06755DSC06765DSC06798DSC06803DSC06799

Previous Post Next Post

You Might Also Like