Suomen suurin matkablogiyhteisö

Early morning bike rides

Helouu!

Aloitin tänään mun aamun pienellä pyörälenkillä ja joogalla. Sää oli mitä kaunein, joten oli pakko pysähtyä hetkeksi rannalle istuskelemaan. Mun piti soittaa Australian maahanmuuttovirastoon lenkin jälkeen, joten siinä soittojonossa odotellessa ehdin joogailla jopa 55 minuuttia. Ja mikä parasta ton melkeen tunnin odottelun jälkeen puhelimeen vastaa joku intialaiselta kuulostava nainen, joka puhuu tosi huonoa englantia. Siinä sitten jankkasin tän naisen kanssa samaa kysymystä läpi about 15 minuuttia siihen mitään vastausta saamatta, turhauduin ja sain onneksi jonkun toisen puhelimen päähän. Sen jälkeen ei mennyt kun vain pari minsaa, ja kaikkiin mun palaviin kysymyksiini oli vastattu.

Tässä muutamat kuvat mun aamuiselta pyörälenkiltä. Aika kauniita maisemia täälä mun hoodeilla vai mitä?

/ / / Hola guys!

I started my morning with a little bike ride and yoga. The weather was extremely beautiful, so I had to stop for a moment at the beach. After bike ride, I had to call to Immigration of Australia. While waiting on the line, I had time to do 55 min of yoga. And the best thing was that after waiting for almost one hour, the woman who answers is some Indian lady, who barely speaks English. I was trying to get answer to this one simple question for almost 15 minutes without success, but luckily she agreed to transfer my call to someone else. Then it took only 2 minutes and I had all the answers I needed. 

Here is couple of shots from my morning bike ride. It’s quite pretty here, isn’t it?

DSC06728DSC06726DSC06727DSC06718DSC06713DSC06724

Previous Post Next Post

You Might Also Like