Suomen suurin matkablogiyhteisö

Beautiful Sunset in Noosa

Moi kaikki!

Nyt on jo viikko kääntynyt jotakuinkin positiivisemmaksi! Oon yrittänyt olla stressaamatta asioista liikaa, ja keskittynyt nukkumaan hyvät yöunet ja herännyt aikaisin surffaamaan. Meressä vaan on sitä jotain terapeuttista voimaa. Aamun kun aloittaa meressä surffilaudan päällä istuen ja auringonnousua katsellen, tulee päivä varmasti olemaan ainakin piirun verran parempi. Tai näin ainakin uskallan väittää.

Tässä muutamia kuvia alkuviikosta kun suunnattiin auringonlaskun aikaan Noosaan. Auringonlaskut, meri, hyvät ystävät ympärille. Ei sitä paljon muuta onnellisuuten tarvi, note to self.

/ / / Hi guys!

I already feel the positive winds coming. I’ve been trying to not stress about all these happenings. I’ve concentrated to get good sleep and waking up early for surf. Ocean definitely has some healing powers. If you start your day by sitting in the water with your board and looking at the sun lighting up the sky, your day will for sure be a bit better day. 

Talking about the ocean, in the beginning of this week, we were heading to Noosa for sunset. Ocean, sunset and good friends around you. You don’t need much more to be happy, note to self.

DSC06672DSC06678-2DSC06682DSC06673DSC06679DSC06693

Previous Post Next Post

You Might Also Like