Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bad week.

Moi kaikki!

Mulla on takana sellainenkin epäonnen viikko tai enemmänkin pari, että en edes tiedä mistä alkaisin. Mä yritin aina pitää tän mun blogin enimmäkseen positiivisena, mutta haluan tän olevan myös aito. Ja ”aito elämä” kun ei aina oo vaan positiivista. Kaikkeen voi suhtautua ja yrittää suhtautua positiivisesti, niinä kaikista huonoimpinakin päivinä löytää varmasti edes jotain kivoja juttuja.

Nyt on kuitenkin pakko purkautua edes vähän. Ainakin tää todistaa, ettei se elämä täälä aina vaan auringonpaistetta oo, vaikka se aika paljon sitä onkin! ? Parisen viikkoa sitten meidän auto ylikuumeni, vietiin se heti seuraavana päivänä mekaanikolle ja korjauksesta selvittiin 300 dollarilla. Tai niin me luultiin. Sama vika ilmestyi uudelleen heti perään, ja kävi ilmi, ettei eka mekaanikko ollut hoitanut vikaa kunnolla. Sinne taas toinen 400 dollaria. Suurin syy blogin hiljenemisen on se, että mulla ei oo tällä hetkellä omaa läppäriä. Joo-o, siitä lisää _ehkä_ myöhemmin. Yritin siirtää mun kämppiksen koneelle kuvia, mutta se ei suostu tunnistamaan mun muistikorttia. Ei siis kuvia. Ok. Luovutan.

Ja vielä tähän loppuun päivän paras juttu. Mulla ei oo enää (tällä hetkellä) työpaikkaa! Paikan omistajan oli tarkoitus vaihtua tän viikon alussa, koska edellinen katosi yhtäkkiä kuin savuna ilmaan ja jätti kolmen viikon palkat maksamatta. Ja nyt tänään pudotettiin sellainen pommi, että koko paikan toiminta loppuukin itseasiassa tänään. Niin tuosta nuon vaan, hyvällä varoitusajalla. Te ette voi tietää sitä pohjatonta ärsytystä mitä mä tällä hetkellä tunnen. Oon ollut mitä parhain työntekijä ja juuri vielä tänään mulla oli aamulla supertyytyväinen asiakas, joka kehui tuovansa koko työpaikkansa daamit mulle asiakkaaksi. Mulla oli koko loppuviikolle asiakkaita. Siinä kun asiakas kiitteli ja lähti ovesta pihalle, sain kuulla että me laitetaankin lappu luukulle. Nyt yritän sitten saada tässä niitä mun puuttuvia rahoja takas, jotenki mulla on sellainen kutina ettei tuu oleen helppoa?

No eiköhän se tästä se onni käänny! Lisätään tähän nyt kuvitukseksi pari POSITIIVISEMPAA kuvaa eiliseltä kun vietettiin iltapäivää rannalla suppaillen. Mukana oli myös hellyyttävä surffikoira Max!

/ / / Very bad day. Or actually the whole week. Just Finnish today. Because it just feels better to be angry in Finnish. Look puppy! 

image image image image image image

Previous Post Next Post

You Might Also Like