Suomen suurin matkablogiyhteisö

INSPIRE

Ajattelin kirjoittaa tälläisestä aiheesta tänään. Ja tää lähtee ihan varmasti mulle tuttuun tyyliin sivuraiteille haha! Ja sanotaan tähän alkuun, nää kuvat on ottanut mun valokuvauksellaan jatkuvasti inspiroiva ystävä, Kondrad Brewski. Konradin upeita kuvailuja löytyy lisää täältä!

Muutin ekan kerran tänne Sunshine Coastille viime toukokuussa, eli aikalailla tasan vuosi sitten. Asuin täälä silloin kesäkuuhun asti, jolloin jouduin muuttamaan maaseudulle mustikoita poimimaan. Muutin takaisin tänne farmitöiden jälkeen, viihdyn täälä oikeasti älyttömän hyvin. Ja yksi isoin syy siihen on täälä olevat ihmiset. Koen olevani todella onnekas, täälä oon saanut ympärilleni niin uskomattoman joukon inspiroivia ihmisiä. Sellaisia ihania yksilöitä, jotka on tuonut myös musta mun parhaimmat puolet esiin ja hionut niitä huonoja.

/ / / I wanted to share some of my thoughts about inspiration. This will most definitely go out of track, but I’ll try my best! So I want to say first, these photos are taken by one of my very inspiring friends, Konrad Brewski. More amazing photos from Konrad you can find here!

I moved to Sunshine Coast last year May, so pretty much one year ago. I lived here until June, when I had to move to the countryside for blueberry picking. After that, I wanted to move back Sunny Coast, I just truly enjoy living here so much. One of the biggest reasons for that is all the people here. I feel lucky to have all these amazing, inspiring people around me. You know, those kind of people who bring the best out of you and helps you refine your bad sides.

KBP_0304KBP_0927KBP_0436Mikä tekee ihmisestä inspiroivan? Mulle se on jotain sellaista, jota on vaikea selittää kovin yksiselitteisesti. Jollain ihmisillä vain on sellaisen positiivisen energian aura ympärillään, joka säteilee positiivista energiaa myös toisille. Mua inspiroi ihmiset, jotka ovat luovia ja taiteellisia. Mua inspiroi taitavat valokuvaajat, jotka onnistuvat vangitsemaan hetken ja henkilön, ympäröivän kauneuden tai jotain sellaista, mitä muut eivät edes huomanneet. Mua inspiroi ihmiset, jotka pysyy aina rehellisinä itselleen eivätkä välitä liikaa muiden mielipiteistä, varsinkaan niistä negatiivisista. Mua inspiroi ihmiset, jotka pystyvät aina näkemään sen asioiden valoisan puolen sekä muiden parhaimmat puolet. Mua inspiroi ihmiset, jotka suhtautuu intohimoisesti työhönsä, harrastuksiin ja ylipäänsä elämään. Mua inspiroi ihmiset, jotka ovat valmiita epäitsekkäästi antamaan toisille, jopa silloinkin kun heillä itsellänsäkään ei ole mitään.

/ / / What makes a person inspiring? For me it’s something you can’t fully explain. Some people just have that positive energy surrounding them, which gives positive energy for others as well. I get inspired by people, who are creative and artistic. Who can create something new, in a form of painting, music, dance, or what ever. I get inspired by amazing photographers, who can capture the moment or the person, surrounding beauty or even something that others didn’t notice. I get inspired by people, who stay true to themselves and don’t let other people’s opinions affect them too much, at least not those negative ones. I get inspired by people, who can always see the light instead of the darkness, and who can see the good in everyone. I get inspired by people, who are very passionate about what they do, or who are just generally enthusiastic with life. I get inspired by people, who are willing to give to others, even when they don’t have anything.

KBP_0328^^Me on Konrad’s longboard wheee!

KBP_0821KBP_0732Pähkinänkuoressa siis; positiivisuus ja intohimoinen suhtautuminen elämään on todella inspiroivaa. Se miten sä kohtelet muita, kertoo paljon susta. Kunnianhimo ja kilpailuhenkisyyskin on hyvä asia niin kauan kun se ei edellytä muiden jyräämistä. Kaikessa on se kultainen keskitie. Mun mielestä esimerkiksi epäitsekkyyskään ei tarkoita sitä, että laittaa AINA toiset oman itsensä edelle. Välillä pitää ajatella vain itseään, olethan sä kuitenkin sun oman elämäsi päähenkilö. Sitä en kuitenkaan kestä, miten omaa itsetuntoa pönkitetään lyttäämällä toisia. Mun mielestä epäitsekäs henkilö arvostaa itseään ja omia valintojaan, mutta huomioi myös muut ja pitää huolen ettei omilla valinnoillaan satuta toisia. Kolmanneksi inspiroivin asia on ehdottomasti ihmiset, jotka ovat löytänyt sen oman juttunsa. Ja haluavat nyt jakaa sen muiden kanssa.

/ / / In a nutshell; positive and enthusiastic approach to life is inspiring. How you treat others tell a lot about you as well. Ambition and even competing is a good thing, as long as it doesn’t require crushing the others. There is that golden mean with everything. Being selfless doesn’t mean you ALWAY put others in front of yourself. Sometimes you have to think about just you, because in the end, you are the main character of your life. Selfless person respects themselves and appreciates their choices, but respects others and makes sure choices won’t hurt people around them. And yeah, one of the most inspiring things is definitely people, who have found their thing. And they now want to share it with others.

KBP_0917KBP_0758^^Don’t worry, I didn’t take this wave haha!

KBP_0788KBP_0981Mun huikean bloggaajauran kohokohtia on ehdottomasti ollu ne hetket, kun joku on kommentoinut mun inspiroineen heitä. Lähtemään Australiaan tai toteuttamaan muita matkustusunelmia, kokeilemaan uusia harrastuksia. Mä en olisi ennen tätä matkaa voinut uskoa, että 1,5 vuoden päästä oon surffaava akrojoogi. En olisi myöskään varmasti korkeanpaikankammoisena uskonut vapaaehtoisesti meneväni kalliokiipeilemään, vuorille tai hyppiväni korkeailta kallioilta veteen. Ne ihmiset, joita täälä oon tavannut on inspiroinut mua tekemään kaikkia näitä asioita. Ylittämään itseni ja uskomaan itseeni. Ja nyt toivon, että voin inspiroida jotain toista tekemään samoin.

/ / / The best thing in my huge blogging career has definitely been those moments, when someone says that I’ve inspired them. To travel to Australia or fulfil other travel dreams. Or overcome their fears and try new things. Before arriving to Australia, I would have probably never believed that in 1,5 years I will be a surfing acroyogi haha! Or even believed that me, who use to be so afraid of heights, would be free-willingly going to rock-climbing, to the mountains or jumping off the cliffs. These people here, have inspired me to do these things. To overcome my fears and doubts, and to believe that I can do all this. Now I wish to inspire others the same way.

KBP_0521KBP_1056KBP_0887KBP_0801

Previous Post Next Post

You Might Also Like