Suomen suurin matkablogiyhteisö

ROOFTOP

Moi kaikki!

Meidän talouden nettiyhteyttä ei olla vieläkään saatu toimimaan, joten tälläkin hetkellä istun töissä datailemassa. Meidän auto pääsi tänään taas mekaanikolle, jossa kävikin ilmi, ettei edellinen mekaanikko ollut näköjään osannut muutakuin rahastaa. Ai että, on se hienoa miten monta ammattitaidotonta ja ahnetta ihmistä tähänkin maailmaan mahtuu. No toivottavasti huomenna meidän pienokainen on vihdoin kunnossa.

Auto-ongelmista kivempiin asioihin. Vietettiin viikonloppu Brisbanessa, ja koko sunnuntaiaamu vierähti akrojoogan parissa. Lounaan jälkeen oltiin jo sen verran poikki, että päätettiin suunnata kotia kohti. Käytiin kuitenkin vielä nopsaa moikkaamassa meidän kavereita niiden hotellilla ja päästiin livahtamaan hotellin kattoterassille uimaan. Oli muuten aika upeat maisemat! Ja upeiden maisemien takia oli mahdoton vastustaa muutamien joogaposetusten kuvailua….

/ / / Hi guys!

Our house’s wi-fi connection is still not fixed, so I’m currently at my work stealing their wi-fi. Also our car had to go to mechanic again today. Last time was ONLY three weeks ago. Today it came very clear that last mechanic didn’t really know how to do anything else than take money, so this mechanic had to fix what the other mechanic was supposed to fix. Hopefully our baby will be fine tomorrow, and then I will go back to the previous mechanic to have a little chat with them.

From car problems to nicer things. We spend our previous weekend in Brisbane with Hennu. Sunday morning went quick with acroyoga, so by the noon we were already quite tired and decided to head home. Before that we went to say quick hello to our friends who were also staying in Brisbane. We had a sneaky swim at their rooftop-pool, look at those views!

DSC06480DSC06517DSC06487DSC06504DSC06535DSC06493DSC06530DSC06520DSC06545DSC06525DSC06537

Previous Post Next Post

You Might Also Like