Suomen suurin matkablogiyhteisö

Morning at Mount Tibro

Moikka kaiffarit!

Suuntasin tänään kukonlaulun aikaan Noosaan, koska mun yksi akrokaveri kysyi haluaisinko tulla testaamaan tandemsurffausta. No mun vastaus oli tietenkin: ”Hell yeah!!”. Oon halunnut testata tandemsurffausta jo pitkän aikaa, mutta sopivaa partneria siihen on vaikea löytää, plus siihen tarvitaan tietynlainen lauta. Olin onnesta soikeana kun pääsin sitä vihdoin testaamaan, mutta nähtyäni aaltojen koon ja ihmismäärän, alkoi mua vähän jännittää. Tää mun kaveri Matt oli kuitenkin todella rauhallinen ja itsevarma, joten lopulta mua ei jännittänyt enää yhtään. Onnistuttiin nappaamaan pari aaltoa yhdessä, nostot ei kuitenkaan vielä tänään ihan lähtenyt. Kokeiltiin myös kahden mun muun kaverin kanssa tandemsurffausta kolmestaan. Saatiin paljon hymyjä ja naurahteluja, kun sielä kolmestaan melottiin menemään, mutta onnistuttiin kuitenkin parit aallot myös nappaamaan! Ihan sairaan hauskaa, toivottavasti pääsen pian uudestaan tandemsurffailemaan!

Kerroinkin jo aiemmin, että houstasin yhtä akrotyttöä jenkeistä muutaman päivän. Päätin yhtenä aamuna viedä Kaelynin Mount Tibrogarganille, joka on yksi Glass House Mountains -vuorista. Tässä muutamia kuvia meidän aamusta Mount Tibrolla!

/ / / Hola hola!

Today I was heading to Noosa early in the morning, because one of my friends asked me if I want to come try tandemsurfing with him. Well, my answer was of course: ”Hell yeah!!. I’ve wanted to try tandemsurfing for quite a while now, but it’s hard to find someone to try with and then you also need suitable board for it. I was so happy to get to try it, but after I saw the huge waves and the amount of surfers in the water, I got little bit intimidated. But my friend Matt was so calm and confident, that it was easy to trust him, and after a while, I wasn’t nervous at all. We manage to get some waves, but the lifts didn’t happen today. Yet. We also had a little tandem trio -moment with two other tandemsurfers there, it was so much fun! We got a lot of funny looks and laughs when we were paddling there with three of us, but we also got some waves together! This day was so fun, hopefully I get to try tandemsurfing soon again!

Like I told you before, I was hosting this lovely acrogirl from USA for few days. One morning I decided to take her to Mount Tibrogargan, which is one of the Glass House Mountains. She said she hated and loved me equally afterwards haha! Here is couple of shots!

DSC06199 DSC06207DSC06205DSC06220DSC06221DSC06268DSC06258DSC06273DSC06261DSC06234^^She is an amazing girl, yogi and acroyogi, follow her in Instagram: @acronerd!!

DSC06250

Previous Post Next Post

You Might Also Like