Suomen suurin matkablogiyhteisö

Home

Moi kaikki!

Tää viikko on ollut todellinen aktiiviviikko! Meidän wi-fi ei oo toiminut koko viikolla, en oo siis valitettavasti ehtinyt päivittelemään! Lähdetään tänään Brisbaneen mun pomon synttäreille, joissa on teemana Dead Famous. Paikalle pitää siis saapua edesmenneeksi kuuluisuudeksi pukeutuneena. Otan varmaan vähän kuvia tänään, niitä tulossa siis myöhemmin! Houstasin myös tän viikon yhtä akrotyttöä jenkeistä, joten pääsen osallistumaan tämän supertaitavan Kaelynin workshoppiin sunnuntaina, yeeew!

Tässä pari kuvaa alkuviikolta, kun vietettiin iltapäivää rannalla joogailen ja tehtiin lounasta ulkoilmagrilleillä. Asun Alexandra Headlandissa, Sunshine Coastilla. En voisi enempää rakastaa tätä paikkaa, tuntuu todellakin kodilta. Nää kuvat on otettu mun ”takapihalta”, muutaman sadan metrin päästä mun kotiovelta. Kaunista eikö?

/ / / Hi guys!

This week has been very active, and we haven’t had any wi-fi this week. So I haven’t had any possibilities to update my blog. Anyway, we are heading to Brisbane today for my boss’s theme birthday party. Theme is Dead Famous, so you have to show up dressed up as your favourite celebrity, who is no longer with us. I will be taking some photos today, so you get those little later! I was also hosting one acrogirl Kaelyn this week, so I get to join to this talented girl’s workshop on Sunday, yeww!

Here is couple of shots taken earlier this week, when were spending our afternoon at the beach and heading to outside BBQ’s for lunch. I live in Alex Headland, Sushine Coast. I absolutely love this place, feels like home here. These photos are taken from ”my backyard”. So beautiful here.

DSC06187DSC06179DSC06189DSC06180DSC06176DSC06194

Previous Post Next Post

You Might Also Like