Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yoga with a view

Moi kaikki!

Maanantaisen aamukahvittelujen jälkeen päätettiin suunnata rannalle nauttimaan aurinkoisesta päivästä. Mun hyvä ystävä Frida on joogaopettaja, joten saatiin yksityistunti näinkin upeissa maisemissa. Joogatunnin jälkeen testailtiin vielä muutamia uusia akrojuttuja. Oon niin innossani siitä, että ollaan Fridan kanssa molemmat kehitytty tosi paljon toistemme nostelussa haha! Ja pakko muuten mainaista, että tää kuvankaunis ranta on muuten mun ”kotiranta”. Asun kirjaimellisesti noin 500 metrin päässä. Tää mun nykyisen asunnon sijainti on kyllä täysi kymppi!

Tässä muutamat kuvat meidän maanantaiselta joogailuilta!

/ / / Hi guys!

I had day off on Monday, so after having delicious coffee at The Velo Project, we decided to head to the beach to enjoy the beautiful, sunny weather. My good friend Frida is yoga teacher, so she was holding a private lesson for us. And with what kind of views! After Frida’s yoga lesson, we also tried some acro things together, so much fun! I’m so excited that me and Frida have progressed quickly with basing each others, I use to be really bad. And yeah btw, these pictures are from my ”home beach”, I literally live 500 meters from this. Isn’t it amazing? I definitely love the location of my new casa.

Here is couple of photos from our yoga jam!

DSC06080DSC06128DSC06139DSC06151DSC06144DSC06170DSC06155DSC06131-2

Previous Post Next Post

You Might Also Like