Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where to eat in Sunshine Coast? – The Velo Project

Moikka vaan!

Nyt on kyllä takana kaksi todella aktiivista, mutta sitäkin hauskempaa päivää. Ajattelin pitkästä aikaa tulla jakamaan ravintola/kahvilavinkin. Mulla oli eilen ansaittu vapaapäivä, joten aloitettiin se muutaman kaverin kanssa kahvittelulla. Päädyttiin Mooloolabassa sijaitsevaan suloiseen kahvilaan nimeltä The Velo Project. Tää oli mulle jo ennestään tuttu paikka, mutta on kyllä ehdottomasti yksi mun all time -suosikeista! Herkulliset ruoat, rauhallinen ja idyllinen sijainti, persoonallinen sisustus, ystävällinen henkilökunta ja kahvi, joka nostaa veden kielelle; siinäpä siis suosikkikahvilan ainekset. Päädyttiin lopulta viettämään Velossa peräti 1,5 tuntia, ilmeisesti hyvässä seurassa aika lentää haha!

Ihan superhyvän kahvin lisäksi suosittelen ehdottomasti testaamaan paikan kreppejä, varsinkin suolaiset versiot on ihan uskomattomia! Ja ei kyllä tuo kuvissa esiintyvä chocolate-salted caramel -browniekaan niistä paljon jälkeen jää..

/ / / Hi guys!

I have had two really active, but extremely fun days. I thought I want to come share one restaurant tip after a long time. I had very well earned day off yesterday, so I started it by heading to this cute little cafe with couple of friends. This cafe is located in Mooloolaba and it’s called The Velo Project. I’ve actually been there few times before, but it’s definitely one of my all time favourites! Delicious food, peaceful and beautiful location, unique decoration, friendly staff and amazing coffee; these are the ingredients for favourite cafe. We ended up spending 1,5 hours there, I guess time flies when you’re having fun! Thanks girls for the fun morning!

Besides the amazing coffee, I can very highly recommend to their crepes! Especially savory versions are to die for. And I wouldn’t mind another salted caramel-chocolate -brownie either…

DSC06012DSC05993DSC06070DSC06019DSC06041DSC06027DSC06066DSC06035DSC06038DSC05992DSC06050DSC06032DSC06076

Previous Post Next Post

You Might Also Like