Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunday Surfday

Moi moii!

Kukaan ei varmaan arvaa mitä ollaan tänään tehty, no surffattu tietty! Pääsin kokeilemaan mun uutta lautaa, joka oli Noosan aalloissa ja sunnuntaisessa ihmismäärässä aika haasteellista. Kyllä mä pari aaltoa kuitenkin sen ensimmäisen kahden tunnin aikana sain! Aalto per tunti, ihan hyvä setti. No sen jälkeen keräsin voimia mun riippumatossa kunnes bongasin mun kaverin Konradin. Konradilla oli mukana kunnon longboard, jota pääsin mun onneksi testaamaan. Ihan sairaan hauskaa, ja varsinkin kun se sankka surffarirykelmä vähän hälveni. Konrad oli myös vedessä kameran kanssa, joten niin otoksia saatte sitten hamaassa tulevaisuudessa ihastella. Harmi, että mun ensimmäiset täydelliset aallot ei tallentunut kameralle. Kaikki ne sadat taidokkaat lentelyt kuitenkin tallentui! Mun surffaus on näköjään vähän ujoa kameran edessä.

Koska olin vedessä about 4-5 tuntia, ja maalla ehkä 20min, kuvamäärä on näinkin iso. Tässä kuitenkin pari kuvaa! Ja hei käykää tsekkaamassa Konradin Instagram: @konrad_brewski. Ihan sairaan taitava valokuvaaja nimittäin!

Ps. bongatkaa kuvasta mun reidessä olevat valkoiset viirut. Laitoin mun naamaani sinkkiä ja pyyhkäisin mun reiteen loput. No ei mulla tällä hetkellä noi oo rusketusrajat noista viiruista EIPÄ!!!! Haha!

/ / / Hola hola!

Can you guess what we did today? Well, we surfed of course! I got to try my new board, it was slightly challenging in Noosa’s Sunday crowd. I did manage to catch two waves! In two hours. One wave in one hour, not too bad hahaha! After that set, I was resting in my hammock until I saw my friend Konrad. He had his awesome longboard with him which I got to try. Lucky me! It was so much fun, and especially when the thick surfer crowd finally got a little bit smaller. Konrad was in the water with his camera, so maybe you get to see some of those shots in near future. Unfortunately my first, perfect waves are not on the camera, but those one thousand falls are! My surfing is apparently little bit camera shy.

Since I was in the water pretty much the whole day, I don’t really have much photos. Here is couple of shots anyway! None is from the beach thought haha. And hey, go check Konrad’s Instagram: @konrad_brewski. He is such a talented photographer!

Ps. Notice the few white lines on my leg. I was putting some sink on my face and wiped my hand on the sides of my legs. Nice tanning lines I have now for focksake! Hahaha!!

DSC05939DSC05951DSC05957DSC05973DSC05961DSC05969DSC05972^^Betty’s Burgers in Noosa, can defo recommend!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like