Suomen suurin matkablogiyhteisö

Action creates clarity

Tää blogin kirjottelu ei nyt oo ollu kyllä tällä viikolla etusijalla, ja oon viettänyt muutenkin suurimman osan ajasta töissä. Aika jännittävää eikös. Lisäksi hukkasin osan viime aikoina kuvatuista kuvista jonnekkin bittiavaruuteen, ei löydy sitten mistään. Ei koneelta, kamerasta eikä kovalevyltä. No ei se mitään, aina voi ottaa lisää haha! Mulla on nyt jotenkin muutenkin ollut enemmän sellainen kirjoittelufiilis viime päivinä. Havahduin tosiaan pari päivää sitten siihen että oon viettänyt täälä Australiassa jo 1,5 vuotta. Puolitoista vuotta. Se herätti monenlaisia ajatuksia menneestä ja tulevasta. Ihan uskomatonta miten nopeaa tää aika on mennyt, ja miten paljon sinä aikana on tapahtunut ja muuttunut. Niin konkreettisesti kuin henkisesti.

/ / / I haven’t been updating my blog past days, I’ve been actually mainly working. Exciting isn’t it haha! I also lost quite a lot of photos I’ve taken lately, have no idea what I’ve done with them. They are not in my camera, laptop or hard drive. Well, you can always take more photos! I’ve anyway felt more like writing past days. I just realised few days ago, that I’ve spent 1,5 years in Australia. One and half a year. This really woke a lot of thoughts, from both past and presence. It is incredible how quickly this time went, and how much have happened and changed. In my life and in my mind. 

DSC07930DSC00068DSC00407DSC01611

”Don’t dream your life, live your dreams.”

Siinä niitä kadonneita kuvia etsiessä, aloin taas selailemaan vanhoja kuva-arkistoja. Selasin läpi kuvia meidän ekasta hostellista Sydneyssä, kun asuttiin Byron Baylla, kun kokeiltiin ekan kerran surffausta… Osa kuvien hetkistä tuntuu olevan valovuosien takaa, osa taas tuntuu ihan eiliseltä. Osan hetkistä pystyy palauttamaan mieleen ihan täysin, sen hetkisen fiiliksen, ajatukset, ympäristön. Vaikka ulkopuolisen silmissä varmasti kuvissa esiintyy täysin sama tyttö, itse pystyn tunnistamaan sen henkisen muutoksen vanhojen ja uusien kuvien välillä. Päätös lähteä Australiaan on ollut mun paras päätös koskaan. Tää matka on ollut kaikkea muuta kuin mitä mä odotin, mutta kaikkea mitä halusin.

/ / / When I was looking after my lost photos, I started going through my old photo archives. I was looking at all the photos from Sydney, our first hostel, first time surfing, living at Byron… Some of those photo moments feels like forever ago, some I remember like yesterday. Some moments I can memorise so clearly, how I felt in that moment, all the thoughts, surroundings. For outsider it looks like the same girl in all these photos, only I can see the change that happened inside. The decision to move to Australia was the best thing I ever decided. This has been nothing that I ever expected, but everything that I wanted.

DSC01745DSC07827^^Last photo from Finland before Australia. Stoked girls!

IMG_0835^^My first time for acroyoga. 

^^My first time surfing. I mean ”surfing”.

DSC04927DSC08028”It’s the possibility of dream coming true that makes life interesting.” -Paulo Coelho

Sain asiakkaakseni eilen todella inspiroivan naisen, ja meillä oli älyttömän hyvä keskustelu. Mietittiin miten tosi moni puhuu unelmistaan ja haaveistaan, vuosi vuoden jälkeen, koskaan tekemättä asialle mitään. Odottaen sitä täydellistä hetkeä lähteä toteuttamaan unelmiaan, mutta ehkä sitä täydellistä hetkeä ei koskaan tule. Itseasiassa oon ihan varma ettei mitään täydellistä hetkeä ole olemassakaan. Josset oo ihan varma sun unelmista ja haaveista, ota pieni askel siihen suuntaan, tai johonkin suuntaan.

/ / / Yesterday I had a pleasure to meet very inspiring person at my work, and we had really good conversations. We were wondering why so many talk years and years about their dreams and hopes, still never doing anything about it. Just waiting for that perfect moment to act, which maybe never comes. I’m actually 100% sure there is no perfect moments, just decisions and actions. If you’re not sure about your dreams and hopes, take a step to that direction, or any direction.

DSC08258DSC00565DSC04850DSC00646

”Action creates clarity.”

Tän lauseen tää inspiroiva nainen mulle eilein sanoi. Ja se ei enempää voisi olla totta. Jos unelmoit jostain, kokeile, yritä ja pyri sitä kohti. Jos epäonnistut, se ei haittaa. Ehkä huomaat ettei se ollutkaan sun juttu. Aina voi palata takaisin lähtöruutuun. Ainakin tiedät että se haave ei ollut sitä mitä halusit, ja ehkä opit jotain uutta. Ajatukset selvenee, ja saatat löytää sen mitä oikeasti etsit. Jos ei tee mitään unelmien eteen, ei ne koskaan ainakaan tuu toteutumaan. 

/ / / This sentence she said to me yesterday. And it couldn’t be more true. If you have a dream, try, explore and go towards it. When you try, you might fail. But it doesn’t matter, you did the first step. Maybe you notice that you really do want it, and you are willing to work for it. Or maybe you notice, that it wasn’t your thing. You can always go back to where you started from. Every action you take, tells you something, teaches you something. You learn about your dreams, how much you really want them. They will form, change or grow bigger. But if you never take the action and the first step, nothing ever changes.

DSC08655DSC00188DSC00869DSC01487DSC08543

Previous Post Next Post

You Might Also Like