Suomen suurin matkablogiyhteisö

Future plans and dreams.

Moi kaikki!

Ajattelin vähän kirjoitella mun kuulumisia ja suunnitelmia. Mä avasin muutama päivä sitten säästötilin. Tähän mennessä oon oikeastaan mennyt täälä sillä mentaliteetillä, että vähän töitä ja paljon hauskaa. Oon oikeastaan tehnyt vain sen verran töitä, että oon pystynyt elättämään itseni, ja mieluummin käyttänyt mun ajan matkustellen ja kokeillen uusia harrastuksia. Nyt alkaa siis taas pitkästä aikaa kunnolla säästäminen! Yhteen juttuun kuitenkin sijoitin eilen..arvaako kukaan?? Nimittäin uuteen surffilautaan! Tää on paljon pienempi kuin mun vanha, joten katotaan miten mun käy vedessä haha!

/ / / Hi guys!

I thought I come write some thoughts and what’s been happening past days. Few days ago, I opened savings account. Here in Aussieland, I’ve been mainly living here with the attitude: as little work as possible. I’ve wanted to travel and try all the new things, rather than just spend my time at work. But now I will start saving again! But I did bought something yesterday, something I’ve wanted for quite a while…can you guess?? New surf board! This is much smaller than my previous one, so let’s see how I will succeed with it in the water haha!

DSC05826DSC05815DSC05816DSC05820DSC05887DSC05866DSC05846Mulla on mun toisen vuoden Working Holiday -viisumia jäljellä about 6kk. Nyt mun pitäis siis alkaa pikkuhiljaa miettiä, mitä mä haluan tän puolen vuoden jälkeen tehdä. Suunnitelmissa on ainakin matkustaa Hawaijille ja Meksikoon lokakuussa. Mutta mitäs sitte? Jos ihan rehellisiä ollaan, mun on tosi vaikea kuvitella muuttoa takaisin Suomeen, että hommaisin taas työn ja kämpän sieltä. Että alan taas elelemään sitä mukavaa, tuttua ja turvallista elämää. Mulla olis todennäköisesti mahdollisuus saada sponsorivisa mun työpaikan puolesta. Mutta sekää ei tosiaan oo mitään halpaa hommaa. Oon myös haaveillut opiskelusta, mutta en tiedä tarkalleen ottaen mitä edes haluaisin opiskella. Plus se varsinkaan ei oo halpaa täälä. Oon myös pomputellut ajatuksia asumisesta jossain toisessa maassa. Ajattelin nyt alkaa ottamaan selvää näistä vaihtoehdoista oikein ajan kanssa, ja mikäli teitä sielä ruudun toisella puolella kiinnostaa, jaan niitä myös sitten tänne! (:

Tässä kuitenkin muutamat kuvat viime sunnuntailta Noosasta ja Peregian Originals -biitsijameilta.

/ / / And then another thing. I just realised that I only have 6 months left on my visa. So I should start thinking what I want to do after, where do I want to go. I’m at least planning to travel to Hawaii and Meksiko in October. But what after that? If I’m honest, I can’t really see myself moving back to Finland at the moment. I think I would have an option to get a sponsor visa from my current work. But that is not cheap. I’ve also been dreaming about studying, but I’m not 100% sure what I want to study. Plus that is definitely not cheap. I’ve also been thinking of living in another country. I really have to start looking for information about all the different options now, and if there is other people interested about this, I will be glad to share! (:

Here is couple of photos from last Sunday, which we spent at lovely Noosa and at Peregian Originals.

DSC05833DSC05844DSC05876DSC05895DSC05888DSC05891DSC05897DSC05892

Previous Post Next Post

You Might Also Like