Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where did the weekend go?

Moi kaikki!

Niin mihin se viikonloppu meni, tai itseasiassa koko viikko? Blogissa on ollut hiljaista tällä viikolla, koska en hirveästi oo ehtinyt läppärin ääreen. Tänään vietettiin oikeastaan koko päivä rannalla, aamulla surffisessio Coolumissa, sieltä Noosaan markkinoille ja toiselle surffisessiolle ja sieltä vielä Peregian Originals -puistojameihin. Nytkin oon aika valmista kauraa nukkumaan, mutta ajattelin tulla vielä jakamaan pari sekalaista kuvaa meidän keskiviikkoisista nyyttäripileistä. Aika sekalaisia kuvia onkin, niinkun toi porukkakin. No ainakin antaa suht rehellisen kuvan meidän kaveriporukasta.

Huomenna mulla on vapaapäivä, jonka aion viettää todella rennosti. Öitä kaverit!

/ / / Hi guys!

Yeah where did the weekend go? Actually more like where did the whole week go? It’s been quiet here on the blog, I have barely had time to open my laptop. Today we spent the whole day at the beach, first morning surf session in Coolum, then we drove to Noosa for Farmer’s Market and other surf session, rest of the day we spend at Peregian Originals. Amazing mini beach festival with good music and good vibes. Peregian Originals is held every second Sunday each month, and it’s located, as you may have guessed, on the Peregian Beach. I’m so ready for bed now, but I wanted come share couple of mixed photos from our Wednesday’s potluck -dinner. I don’t know how good these photos are, but at least they give somewhat realistic image what kind of group of friends we are haha! 

I’m having day off tomorrow, and I will be taking it easy! Good night mates! 

DSC05794DSC05765DSC05786DSC05812DSC05766-2DSC05785DSC05804

Previous Post Next Post

You Might Also Like