Suomen suurin matkablogiyhteisö

Relaxed Sunday at Noosa

Moi kaikki!

Meillä on tänään nyyttäripileet! En kyllä tiedä vielä yhtään mitä ajattelin kokata, mutta ehkä Master Chef Hennulla on jotain hyviä ideoita. Mun pitää pian lähteä töihin, mutta tulin nopsaa jakamaan muutamat kuvat viime sunnuntailta. Suunnattiin aamulla Noosaan markkinoille. Noosa Farmer’s Market pidetään joka sunnuntai ja tarjonta on aika ruokapainotteista. Tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, kahvia, pähkinöitä, smoothieita ja muita läheltä tulevia elintarvikkeita. Mä ostin mm. inkivääriä, chiliä, tuoretta leipää, basilikaa, passionhedelmiä ja tomaatteja.

Markkinoilta suunnattiin vielä tapaamaan meidän kavereita Sunshine Beachille. Pidettiin ensin pieni piknik puistossa meidän juuri ostetuista tuoreista herkuista ja sen jälkeen käveltiin alas rannalle. Aallot ei ollut enään sieltä parhaasta päästä, joten uiskenneltiin meressä ja kokeiltiin muutamia uusia akrojuttuja! Ihanan rento sunnuntai.

Tässä muutamat kuvat!

/ / / Hi guys!

We are having a potluck dinner today! I don’t know yet what I’m going to cook, but I hope Master Chef Hennu has some ideas. I have to go to work now, but I just wanted to come share these shots from last Sunday. We were heading to Noosa Farmer’s Market in the morning. It’s so nice to buy really fresh fruit and veggies. I bought some ginger, chili, fresh bread, basil, passiofruit and tomatoes.

From the market, we drove to Sunshine Beach to meet up some friends. We had a little picnic in the park from the stuff we bought from markets, fresh bread with basil and tomatoes. Yum! Afterwards we walked down to the beach. We wanted to surf, but waves were not great anymore, so we just had a swim instead and tried some new acro things. So nice relaxing Sunday.

DSC05697DSC05686DSC05691DSC05690DSC05682DSC05710DSC05713DSC05688DSC05698DSC05734DSC05722-2DSC05720DSC05738DSC05740Few realistic snaps how it usually looks like when we try something new:

DSC05748DSC05747DSC05745No success this time with this pose! ^^

DSC05759^^The Squad

Previous Post Next Post

You Might Also Like