Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Pass Surfing Point

Moikka moii!

Väsynyt likka täältä kirjoittelee. Olin tänään töissä kolmeen, josta suuntasin suoraan akrojammailemaan. Oli ihan sairaan hauskaa ja opin paljon uutta! Sitten tehtiin vielä yhdessä ruokaa, ja leipaistiin jälkkärikin. Tai no Kat sen pyöräytti, mä en tosiaan oo mikään jauhopeukalo, mutta mä ainakin kovasti aina yritän! Loppuillan oonkin sitten pakannut kamoja autoon, mä nimittäin muutan huomenna. Tää tuli aika yllättäen, mutta mun kavereiden kämpästä muutti yks tyttö pois ja oon aina tykännyt tästä kyseisestä asunnosta/huoneesta. Hintakin on sama ja sijainti on itseasiassa melkein tän nykyisen kämpän vieressä haha! Muutan ehkä about 100 metriä. Tässä huoneessa parasta on se, että mulla on oma pieni vessa ja suihku, ihan superpaljon kaappitilaa ja ikkunasta näkyy meri.

Merestä puheenollen muuten. Tässä muutamia kuvia The Pass -nimiseltä surffispotilta viime viikonlopulta. Kyseinen ranta on sijaitsee tosiaan Byron Baylle, ja on yksi mun ehdottomista suosikkisurffispoteista. Pitkiä, rantaan asti jatkuvia aaltoja ja kaunis, vehreä ympäristö. Täälä viihtyy helposti koko päivän! Iso kiitos muuten Anni Eveliinalle, joka tarjoutui napsaisemana meistä muutaman kuvan. Ihan superhyviä kuvia, kiitos! Annin blogi löytyy muuten täältä, mikäli haluat nähdä paljon lisää ihania aussikuvia!

/ / / Hi guys!

Here is one extremely tired girl writing. I was working until 3pm today, and then I was heading straight to an acro jam. We had so much fun, and I learned heaps! After jamming we cooked delicious dinner together, and made some dessert too. Or to be honest, Kat did the most of it, I observed. I’m not very good at baking, but I’m keen learner! Rest of the night I was packing my stuff to the car, because I’m actually moving tomorrow. Last week I heard that my friend’s apartment had one available room, and I really like that apartment/room. It was a quick decision, but I’m excited to move. Rent is the same, but my room actually has it’s own bathroom. It’s also located pretty much next to my current apartment, so I will be only moving like 100 meters haha! And I also have heaps of storage space and ocean view. How great is that!

Talking about the ocean. Here is a few photos from The Pass Surfing Point, located in Byron Bay. This surf beach is definitely one of my favourites. It has nice, gentle waves that go all the way to the beach. Surroundings are beautifully green too, so I could easily spend here the whole day!

DSC05417 2IMG_5275 2^^Photo by Anni Eveliina!

DSC05239 2DSC05386 2DSC05223 2DSC05414 2IMG_5291 2^^Photo by Anni Evelina!

DSC05246 2IMG_5298 2^^Photo by Anni Eveliina!

IMG_5274 2^^Photo by Anni Eveliina!

Previous Post Next Post

You Might Also Like