Suomen suurin matkablogiyhteisö

Byron Randoms

Hola hola!

Meillä oli tänään ihana ilta akrojoogan parissa, ja sen jälkeen kokkailtiin vielä herkullista illallista likkojen kanssa ja vedettiin jälkkäriksi jäätelöä suoraan purkista. Juteltiin vaan kaikesta laidasta laitaan. Välillä sitä uppoutuu älypuhelimen ihmeelliseen maailmaan kavereidenkin kanssa hengaillessa, ja oikea keskustelu jää tekniikan varjoon. Tasaisin väliajoin on siis hyvä muistuttaa sekä itseä että kaveria: mitä jos laitettais kännykät hetkeksi sivuun ja telkkari kiinni?

Tässä kuitenkin muutamia sekalaisia kuvia meidän Byronin roadtripiltä. Läppärin avasin tasan kerran koko viikonlopun aikana, kännykkäkin unohtui taka-alalle huomattavasti useammin. Virkistävää!

/ / / Hola amigos!

Tonight we had an amazing night with acroyoga, and after that we cooked delicious dinner with the girls and ate ice cream straight from the carton. And had a talk about everything. Sometimes even hanging out with your friends, you get lost in to the social media and real conversations suffer. From time to time it’s good to remind yourself and your friends: what if we would just putmthe phones on the side and close the tv? 

Here is couple of random shots from our roadtrip to Byron Bay. I opened my laptop just once during the weekend, and forgot my phone on the side much more. So refreshing.

DSC05151 2DSC05190 2DSC05228 2DSC05203 2DSC05196 2DSC05224 2DSC05154 2DSC05166 2DSC05243 2DSC05300 2DSC05251 2DSC05310 2

Previous Post Next Post

You Might Also Like