Suomen suurin matkablogiyhteisö

Calm before the storm

Moi vaan kaverit!

Toivottavasti kaikilla oli mukavat pääsiäislomat. Me lähdettiin perjantaina Hennun ja mun kämppiksen Marien kanssa kohti Byronia. Sielä viihdyttiin pari yötä ja sieltä suunnattiin vielä yhdeksi yöksi Gold Coastille. Oli ihan sairaan hauskaa, mutta nyt kyllä vieläkin väsyttää, sen verran aktiivinen viikonloppu takana haha!

/ / / Hi guys!

I hope everyone had awesome Easter holidays. We left Sunny Coast on Friday, and drove to Byron Bay with my roomie Marie and Hennu. We spend two nights there and then drove to Gold Coast for one more night. We had so much fun, but I’m still tired haha. Was quite an active weekend thought! The older you get, the longer the recovery is..

DSC05332 2DSC05343 2DSC05352 2DSC05335 2Kerroinki jo aiemmin, että löydettiin kuin löydettiinkin telttailupaikka, vaikka vähän heikolta näytti aluksi. Leirintäalue oli nimeltään Byron Holiday Park, ja sijaitsi alle 10 minuutin ajomatkan päässä Byronin keskustasta. Täydellinen sijainti siis, ja tosi siisti leirintäalue. Kivat suihkutilat ja hyvät leirintäkeittiöt. Leirintäalue oli myös ihan Tallow Beachin rannalla, joten yhtenä iltana suunnattiin auringonlaskun aikaan sinne hengailemaan. Tarkoituksena oli katsella auringonlaskua ja pitää rento mini-akroilu-hetki. Ranta oli lähes autio, varmaankin lähestyvän myrskyn takia. Ja se myrskyhän saapuikin odotettua nopeammin ja saatiin aika pikaisesti kipittää takaisin leirintää. Matkalla myös eksyttiin reitiltä ja kun vihdoin päästiin meidän leiriin, alkoi satamaan kaatamalla. Siinä sitten kerättiin taskulampun valossa kamppeita ja yritettiin pelastaa mahdollisimman monta tavaraa kastumiselta haha!

Tässä kuitenkin muutamat akrokuvat ennen myrskyn osumista Byroniin.

/ / / Like I already told before, we manage to find camping ground in the end, even thought it seemed impossible haha! The camping ground was called Byron Holiday Park, and it was less than 10 minutes drive to Byron centre. Perfect location, and also very clean place with nice showers and camp kitchens. Tallow Beach was 5 minutes to walk to, so one night we decided to go hang out there for the sunset and have relaxed mini-acro-jam. There was no others at the beach, probably because there was a storm coming closer. The storm arrived quicker than we expected, and we had quite a fast walk back to the camping, we also got lost from the track haha. Don’t know how it’s even possible. When we finally got back to the camp, it started pouring rain. 

Here is few photos before the storm hit the Byron.

DSC05328 2DSC05361 2DSC05349 2DSC05317 2

Previous Post Next Post

You Might Also Like