Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hello from Byron!

Moi kaikki!

Ajattelin tulla kirjoittamaan pikaiset moikat! Me ollaan Byronilla, ja löydettiin muuten jollain ihmeen tuurilla jopa vapaa telttapaikkaki! Täälä kun tosiaan on varmaan 99,9% majoituksesta varattu Bluesfestien takia. Ollaan täälä siis vielä tää yö, ja huomenna lähdetään näillä näkymin kohti Gold Coastia. Meillä oli ihan mahtava surffisessio aamulla, nyt istutaan kahvilassa juomassa jääkahvia. Illalla olis tarkoitus suunnata Byronin yöelämään. Lisää kuulumisia myöhemmin!

/ / / Hi guys!

I wanted to come say quick hello! We are currently at Byron, and we even manage to find a free spot from one camping ground even though it’s extremely crowded here! We are gonna stay here one more night, and our plan is to drive to  Gold Coast tomorrow. We had the best surf session this morning, and now we are just chilling at the cafe, drinking ice coffee. This night we are planning to head to Byron’s nightlife. Wahuu!

DSC05215DSC05227IMG_5271DSC05237DSC05217

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna / Muuttolintu sunnuntai, maaliskuu 27, 2016 at 07:43

    Oon NIIIN kade, Byron on ihana! Melbournessa on kylmä! Pitäkää kivaa 🙂

    • Reply fiiaemilia sunnuntai, maaliskuu 27, 2016 at 10:53

      Byron on kyllä ihana! Mutta täälä alkoi eilen kunnon rankkasade, voin kertoa että ei toi telttailu kyllä ollu mitään herkkua viime yönä haha! Tänään Gold Coastille! ;D

    Leave a Reply