Suomen suurin matkablogiyhteisö

Day at Byron Bay!

Heippa kaikki!

Meidän pikku-roadtripin aikaan Gold Coastilla oli aallot aika (meille) isohkoja, joten päätettiin lähteä  yhdeksi päiväksi surffaamaan Byronille. Byron Bay sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Gold Coastilta, ja meidän matkaporukasta Erika ei ollut vielä koskaan käynyt sielä. Perfect! Byronilla suunnattiin ihan ensimmäisenä The Pass -surffipointille ja sielä vierähtikin koko aamu. Välissä käytiin syömässä lounasta, ja sen jälkeen uudelleen tsekkaamaan aallot. lltapäivän aallot ei ollut sieltä parhaimmasta päästä, joten päätettiin surffauksen sijaan kävellä ylös Byronin kuuluisalle majakalle. Asuin itse Byronilla muutaman kuukauden, joten oon käynyt kyseisellä majakalla lukemattomia kertoja. Silti siihen ei kyllästy. Ylhäältä on todella kauniit maisemat, ja usein sieltä käsin voi bongailla delfiinejä, kilpikonnia tai muuta merenelämää. Valaita en sielä ole kyllä kertaakaan vielä nähnyt!

/ / / Hi guys!

While we were at Gold Coast, the surf was quite big there. So we decided to take a day and drive to Byron for surfing. It is only one hour away from Goldie, and my friend Erika had never been there before. Our first stop at Byron was The Pass Surfing Point, where we spend pretty much the whole morning. In the middle we went to eat some lunch, and then drove back to the beaches for another surf. The waves weren’t that good anymore, so we decided to have a walk up to the lighthouse instead. I lived in Byron for few months, so I’ve been walking The Lighthouse Walk multiple times. I never get tired of it. It is such an amazing views from there, and you can also spot some dolphins, turtles and other marine life. I have never seen whales thought!

DSC04817DSC04828DSC04874DSC04849DSC04855DSC04821DSC04836Päätettiin muuten eilen lähteä pääsiäislomiksi Byron Baylle. Tässä teille muuten hyödyllinen matkustusvinkki! Jos haluat matkustaa suhteellisen kivuttomasti johonkin suhteellisen suosittuun lomakohteeseen, aikana jolloin suurin osa ihmisistä on lomalla ja kohteessa on vielä käynnissä festarit tai joku muu todella suosittu tapahtuma: kannattaa varata majoitus mieluummin YLI kolmen päivän varoitusajalla. Joo ei sitten muuten tasan ollut yhden yhtäkään hostellia, asuntoa tai telttapaikkaa vapaana Byron Baylla. No kyllä me aina jotain keksitään hehe!

Tässä kuvasaldoa meidän viime minivisiitistä Byronilla.

/ / / Yesterday we decided to go to Byron for our Easter holidays. Here is a good traveling tip for you guys! If you want to travel some highly popular holiday-destination on public holidays, when there is some festival or other huge happening going on, book your accommodation in advance. Not just three days before like us. Well we will figure something out hopefully haha!

Here is some photos from our last minivisit to beautiful Byron.

DSC04858DSC04886DSC04879DSC04890DSC04820DSC04897^^Little surfer girl.

DSC04924DSC04951DSC04948

Previous Post Next Post

You Might Also Like