Suomen suurin matkablogiyhteisö

Get Inverted

Helou kaverit!

Me tultiin just leffasta, käytiin katsomassa 10 Cloverfield Lane. Olikin sitten astetta jännittävämpi, ja vilkkaan mielikuvituksen johdosta nään varmaan ens yönä miellyttäviä unia! No jokatapauksessa, postauksen aiheeseen! Me ollaan pidetty viime päivinä ihan mahtavia akrojameja, ja oon oppinut älyttömästi uutta. Viime sunnuntaina pääsin kokeilemaan monen montaa uutta, haastellista juttua. Lisäksi saavutin yhden mun pitkäaikaisen tavoitteen, hand to hand -siirroksen. Suomeksi siis tasapainottelin käsien varassa mun basen käsillä. Tosi jännä fiilis, ei tuntunut yhtään samalta kuin tavalliset käsilläseisonnat. Itseasiassa tuntui, että oli huomattavasti helpompi tasapanoilla toisen käsillä kuin maassa!

Tässä muutamat kuvat viime sunnuntain jameilta.

/ / / What’s up guys?

We just came home from the cinema, we saw movie called 10 Cloverfield Lane. Yep, it was quite a thriller. I have a pretty wild imagination, my dreams will probably be interesting this night. Well anyway, to the point! We have had awesome acro jams past days, I’ve learned so much new stuff. Last Sunday I got to try some difficult transitions I haven’t done before, and I manage to do hand to hand for the first time! I was stoked! It was quite a strange feeling, it doesn’t feel at all like a normal handstand, it actually felt easier to balance on the other one’s hands than on the ground.

Here is few shots from last Sunday.

DSC05124DSC04988DSC05077DSC05025DSC05012DSC05089DSC05000DSC05034DSC05050DSC05058DSC05008DSC05021DSC05005DSC05028DSC05017

Previous Post Next Post

You Might Also Like