Suomen suurin matkablogiyhteisö

Quicksilver Pro 2016

Hyvää maanantaita kaverit!

Päällimmäisin juttu meidän Gold Coastin reissulle oli käynnissä olleet Quicksilver Pro ja Roxy Pro -surffikisat. Vaikka täälä Ausseissa on tullutki jo reilu vuosi asuttua, en ollut vielä yksiäkään surffikisoja päässyt katsomaan. Olin siis todella innoissani! Kisat pidettiin Coolangattalla, ja paikkana toimi ehkä yksi Australian tunnetuimmista surffispoteista, Snapper Rocksin Superbank. Paikan päällä oli ihan älyttömästi porukkaa, ja erityisesti kuvaajia massiivisten kameroidensa kanssa. Katsottiin kun Australian parhaimmat surffaa ja nautittiin auringosta. Ihan huippu päivä! Sain myös kunnon kipinän alkaa itsekin surffaamaan vielä säännöllisemmin, haluan kehittyä! Mulla on ollut viime vuodesta asti melkein kokoajan sama lauta, joka on vähän jotain longboardin ja shortboardien välillä. Mitään sen suurempaa surffiterminologiaa en nyt ala käyttämään, koska no, en itsekään tiedä kaikkien lautamallien, evien, jne hienon hienoja eroja. Maksoin mun laudasta alle 100 dollaria ja sen tiedä ettei se tosiaan oo sieltä parhaimmasta päästä, lisäksi siinä on jo monen monta pientä reikää ja naarmua. Nyt ajattelin vihdoin hommata itselleni uuden laudan! Ens viikonloppuna lähdetään pääsiäislomiksi Byronille/Gold Coastille surffaamaan, ja saan testata mun kämppiksen pienempää lautaa. Haluan testata muutamaa erilaista, ja sit päätän millaisen hommaan!

Tässä kuitenkin kuvia Quicksilver Pron tunnelmista!

/ / / Hope you are all having an awesome Monday!

The main reason for our roadtrip to Gold Coast was Quicksilver Pro and Roxy Pro -surf comps! Even thought I’ve been in Aussieland for over a year, I hadn’t seen any surf comps yet! I was super excited! The competion was held at Coolangatta, at one of the most famous surf breaks, Snapper Rocks Superbank. It was so crowded at the beach, and there was heaps of photographers with their massive cameras. We were chilling there for the day and enjoying the sun, watching how the best ones are surfing. Awesome day! I also got a big spark for surfing again, now I really want to surf a lot and get better at it. Since last year I’ve had the same board I bought in Byron Bay. It is something between longboard and shortboard, and I paid under 100 dollars for it. I won’t use any surf terminology, since I have absolute no idea about the fine differences between different shapes and thickeness, fins and so on. But I know for sure my board is not the best one, and it has so many little dings on it. I haven’t bother to fix them, since I had already decided to buy better board once I get better at surfing. Well I don’t know how much better I am, but now I will at least buy a new board haha! Next weekend we are heading to Byron Bay/Goldie for surf again, and I get to try my roomies board. She has two boards, the other one is also in the middle of shortboard and longboard, but smaller than mine, and the other one is more like a long shortboard. I want to try few different ones, and then I will decide what kind of I want to get!

Here is couple of shots from the Quicksilver Pro!

DSC04749DSC04731DSC04735DSC04740DSC04743DSC04777^^Nat Young having a moment of peace before his turn…

DSC04746DSC04772^^Mick Fanning!

DSC04765DSC04794^^Nat Young!

DSC04787DSC04802DSC04760DSC04803

Previous Post Next Post

You Might Also Like