Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where to eat in Gold Coast? – Blendlove

Moi kaikki!

Ajattelin tulla jakamaan taas pitkästä aikaa ravintolavinkin. Majailtiin Gold Coastilla meidän kavereiden luona, Broadbeachilla. Viimeisenä aamuna googleteltiin raw food -kahviloita, koska meidän kaikkien teki mieli jotain todella kevyttä ja terveellistä aamupalaa. Hakukoneen syövereistä pongahti esille kahvila nimeltä Blendlove. Tämä suloisen kahvilan tarjonta on vegaaninen, gluteeniton ja maidoton. No kun kaikki nämä osa-alueet ottaa pois, mitä jää jäljelle? Smoothieita ja smoothie-kulhoja, raakakakkuja, pannukakkuja, erilaisia kahveja laidasta laitaan ja herkullisia vegeruokia. Me valkattiin kaikki listalta tämän hetken kuuma hitti, Acai-bowl. Frida ja Erika valitsi myös kurkumasta valmistetut latet, mä valitsit kookosmaitoon tehdyn laten. Kaikki ruoat oli todella kauniisti tarjolla, ja Acai-kulhot oli älyttömän hyviä!

Tämä vegaanikahvila sijaitsee siis tarkalleen ottaen Southportissa, Gold Coastilla ja on vähän vaikeampi löytää. Navigaattorin avulla suunnistus oli kuitenkin helppoa haha!  Blendloven sivut ja menu löytyy täältä!

/ / / Hi guys!

I thought I want to come share a restaurant tip after a long time. On Gold Coast we were staying with our friends, and their apartment is located at Broadbeach. On our last morning we were feeling for something really fresh for breakfast, so we were googling for some raw food -cafes. Cafe called Blendlove came up, it sounded good so we decided to test it out. This cute cafe offers vegan, gluten-free, dairy-free and refined sugar free things. Well what do they have then, when you take all that out? Smoothies and smoothie bowls, raw treats, pancakes, different kind of coffees to choose from and delicious vegan meals. We all chose Acai bowls, which are definitely a big trend at the moment. Frida and Erika also had some turmeric latte, and I had tasty coconut milk latte. Everything was served beautifully, and it tasted as good as it looked like. Highly recommended!

This vegan cafe is located at Southport, Gold Coast and I found it a little bit hard to find. It was easy with GPS thought haha! Find Blend Love’s website and menu from here!

DSC04955DSC04952DSC04954DSC04960DSC04963DSC04979DSC04967DSC04971DSC04985

Previous Post Next Post

You Might Also Like