Suomen suurin matkablogiyhteisö

Burleigh Heads

Moi kaikki!

Meidän oli tarkoitus lähteä tänään viikonlopuksi taas Brooyarille kiipeilemään, mutta sateenmahdollisuus oli sen verran suuri, että siirrettiin parilla viikolla eteenpäin. Kyllähän se Australialle tyypillinen ”taivas repeää kahdessa sekunissa” -sade alkoikin tuossa pari tuntia sitten. No onpahan aikaa tarinoida tänne blogiinkin jotain! Lähdettiin viime sunnuntaina spontaanisti Gold Coastille katsomaan Quicksilver Pro -surffikisoja. Gold Coastille ajaa täältä parisen tuntia, joka menikin hujauksessa mäkkäristä ostetun karamellikahvin voimin. Oltiin perillä vasta myöhään illalla, joten syötiin vain dinnerit ja mentiin nukkumaan.

/ / / Hi guys!

We were supposed to go this weekend to Brooyar for rock-climbing. Unfortunately the forecast was promising a lot of rain, so we ended up moving our camping trip forward with couple of weeks. And yes, the rain started later today, and has been raining more or less after that. Well at least I have some time to write something here for once! Last Sunday we spontaneously decided to drive to Gold Coast to watch Quicksilver Pro -surf competion. It is two hours to drive to Goldie, but it went quick with the little help of caramel latte. We we there quite late on Sunday night, so we just had dinner and went to bed.

DSC04689DSC04682DSC04666DSC04679DSC04676DSC04684DSC04692Aamulla herättiin kukonlaulun aikaan ja suunnattiin kavereiden kanssa tsekkaamaan Burleigh Headsin surffispotti. Aallot oli kyllä sitä luokkaa, että ei ollut meillä kolmella veteen asiaan. Siinä olis kyllä käynyt huonosti 99% varmuudella haha! Tyydyttiin sen sijaan seuraamaan miten ne paremmat surffarit vetää mega-aallossa, ihailtiin maisemia ja keräiltiin simpukoita.

Tässä eka setti kuvia meidän mini-roadtripiltä!

/ / / Monday morning we woke up early and went to check the surf at Burleigh Heads Beach. Well. The waves were massive, so we would have most likely died, or at least hurt ourselves badly if we have paddled out there. So we decided instead to watch how those better surfers were ripping, had a nice walk along the beach and collected some beautiful shells from the beach.

Here is a first set of photos from our mini-roadtrip!

DSC04713DSC04727DSC04698DSC04717-2DSC04708DSC04723

Previous Post Next Post

You Might Also Like