Suomen suurin matkablogiyhteisö

Acro Jam Fun

Moi kaikki!

Mulla on aika paljon kuvamateriaalia varastossa, ja videomateriaalia senkin edestä haha! Tää menee mulla aina näin. Välillä on kausia kun oon kokoajan menossa ja tekemässä jotain, kuvaan ihan älyttömästi, mutta sitten mulla ei oo aikaa editoita ja julkaista sitä materiaalia. Gold Coastin ja Byronin massiivista kuvamäärää en alkanut vielä edes purkamaan, joten tässä siis vielä viime viikonlopulla napsaistuja akrojooga-otoksia. Kristinin jännittävän hiustensheivauksen jälkeen siirryttiin rennompiin juttuihin, nimittäin akrojoogan pariin. Meitä oli kerrankin isompi porukka, rakastan tälläisiä isompia jameja! Kokeiltiin erilaisia ryhmäakroiluja, ihan sairaan hauskaa!

/ / / Hi guys!

I have quite a lot of unpublished pictures and videos haha! This always goes like this. When I’m on the go all the time, and doing so much, I take a lot of nice photos and videos, but then I don’t have time to edit and publish them. I haven’t even started with the pictures from Byron and Gold Coast, so here comes couple more shots from last weekend. After Kristin’s big (and very exciting) shave, we moved on to less nerve-racking things, and I’m talking about acroyoga. We had a good amount of acro monkeys this time, I really love these bigger acro jams! We tried few group-poses too, so much fun.

DSC04612DSC04625DSC04644DSC04559DSC04620DSC04583DSC04573DSC04635DSC04632DSC04650DSC04568DSC04653DSC04641

Previous Post Next Post

You Might Also Like