Suomen suurin matkablogiyhteisö

Quick hello from Byron!

Täälä blogissa on ollut pientä hiljaiseloa, koska lähdettiin aika spontaanisti Gold Coastilla katsomaan Quicksilver Pro -surffikisoja ja sitten lähdettiin spontaanisti Byronille. Niin ja tää on eka kerta kun pääsin nettiyhteyden pariin! Huomenna tullaan takaisin Sunshine Coastille, joten postauksia tulossa normaalisti taas. Nyt lounasta ja surffaamaan!

/ / / Hi guys!

It’s been quiet on the blog lately, sorry about that! We took spontanious roadtrip to Gold Coast to see Quicksilver Pro and then we spontaniously drove to Byron Bay today. Tomorrow we will be heading back to Sunshine Coast, so there will be posts coming up normally again! Now lunchtime and back to surfing! Wahuuu!

DSC04761DSC04787DSC04860DSC04803DSC04883

Previous Post Next Post

You Might Also Like