Suomen suurin matkablogiyhteisö

Gloomy Sunset Surf

”What ever you decided to do, make sure it makes you happy.” -Paulo Coelho

Voiko joku muu samaistua niihin päiviin, kun mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut, kaikki on oikeastaan aika hyvin, mutta silti tuntuu vähän irralliselta? Ja päässä pyörii laidasta laitaan ajatuksia, hyviä sekä huonoja, ja yhden päivän aikana pohtii juurta jaksaen monen monta asiaa. Ajatuksia ympäristöstä, ihmisistä, maailmasta ylipäänsä. Ajatuksia ihmisten pahuudesta, hyvyydestä ja ajatuksia tulevaisuuden suunnitelmista. Niin eli ajatuksia todellakin ihan kaikesta. Tekis mieli kirjoittaa kaikista niistä ajatuksista, mutta sillä hetkellä ei osaa muotoilla niitä yhdeksi aiheeksi. Tai edes kahdeksi. No mulla oli eilen sellainen päivä. Ja jos musta tuntuu, että mun aivot kaipaa nollausta, hakeuden meren pariin. Meri on parasta terapiaa.

/ / / You know those days, when nothing has happened, everything is actually pretty good, but still you feel little bit out of place? So many thoughts run through my head, bad and good thoughts. In one day I can think through so many thoughts. Thoughts about your surroundings, people around you, just about world in general. Thoughts about goodness, or evil, thoughts about my future plans. Yeah, thoughts about pretty much everything. Then I feel like I wanna write about those thoughts, but then I don’t know how to make one topic out of them. I had that day yesterday. But how do I easily empty my mind? I just find my way to the ocean. 

DSC04325DSC04323-2DSC04315DSC04327-2DSC04322DSC04308

Previous Post Next Post

You Might Also Like