Suomen suurin matkablogiyhteisö

World’s Greatest Shave

Joka päivä 34 australialaista saa kuulla sairastavansa verisyöpää. Verisyöpä on kolmanneksi yleisin syy kuolemaanjohtaneissa syövissä, ja yleisen syöpä lasten sekä nuorten keskuudessa. Täälä Australiassa Leukaemia Foundation järjestää joka maaliskuu World’s Greatest Shave -tapahtuman, jonka avulla kerätään varoja syöpään sairastuneiden ja heidän perheidensä tukemiseen sekä syöpätutkimuksen kehittämiseen.

/ / / Every day 34 Australians have to hear devastating news that they have blood cancer. Blood cancer is the third most deadly cancer, and also the most common cancer amongst kids and teens. Leukaemia Foundation is arranging every March an event called World’s Greatest Shave, which is a fundraising event. All the donations goes straight for funding the research, which is much needed to find kinder and more effective treatments for blood cancer. It will also be used to support the families when they need it the most.

wgs 7Mä itse aina karsastan jostain syystä kaupungilla rahankeräyslippaiden kanssa pyöriviä tyyppejä. Mä haluan aina henkilökohtaisesti tietää mihin mun rahat menee, haluan nähdä sen konkreettisen hyödyn. Siitä syystä päätin omistaa yhden postauksen mun hyvällä ystävälle Kristinille, joka aikoo tänä sunnuntaina sheivata ihanat, pitkät kutrinsa World’s Greatest Shave -tapahtuman myötä. Kristin on ihana kanadalainen tyttö, joka tekee nykyään Australian Sunshine Coastilla töitä sairaanhoitajana. Hän on kasvattanut pitkiä hiuksiaan jo pian 5 vuotta, jolloin syntyi päätös lahjoittaa hiukset hyväntekeväisyyteen. Kristinin alkuperäinen tavoite oli kerätä järjestölle 2000 dollaria, mutta tavoite täyttyi todella nopeasti. Nyt uusi tavoite, 4000 dollarin raja lähestyy hyvää vauhtia, josta on uskomaton apu Leukeamia Foundationille! Se on jo lähestulkoon tarpeeksi rahoittamaan kolmen kuukauden ajan syöpätutkimuksia parempien lääkkeiden löytämiseksi. Kristin myös lahjoittaa hiuksensa Wigs 4 Kids -järjestölle, joka tekee ilmaisia peruukkeja hiuksensa menettäneille lapsille sekä nuorille.

/ / / I usually walk away from the people who are collecting money on the streets. I feel like I want to know exactly where my money goes to and how much of it will be used for the good cause. For this reason, I decided to make a post about my good friend Kristin. She is taking part to World’s Greatest Shave and has decided to shave her beautiful, long hair to fundraise money for the good cause. And you will be knowing exactly where the money goes to. Kristin is a lovely Canadian girl, who is currently living and working at Sunshine Coast. She has been growing her hair for five years now, since she first time decided to donate her hair for charity. Kristin’s original goal was to reach 200o dollars, but that happened quicker than she thought. Now she is aiming to 4000 dollars, which is not too far away! 4000 dollars would be massive help for Leukaemia Foundation, with that money they can fund laboratory costs for cancer research for the whole 3 months! Kristin will also donate her long hair to Wigs 4 Kids -organisation, which is providing wigs for kids who have lost their hair for cancer or other diseases. And the best thing is, they do it for free!

wgs9wgs oceanKristinin big shave tapahtuu tänä sunnuntaina Cotton Treellä klo 9.00, ja sheivaukseen toteutan minä, yeew! Jos ei siis joku teistä vielä tiennyt, oon siis senior stylist ja teen tällä hetkellä töitä Mooloolabassa sijaitsevassa parturi-kampaamossa nimeltä Smth & Co. Kolme päivää aikaa siis, että saadaan laittaa hiustenleikkuukone surisemaan! Kolme kokonaista päivää auttaa Kristiniä rikkomaan 4000 dollarin raja. Jos voit siis lahjoittaa edes yhden dollarin, jo sekin auttaa. Lisäinfoa Leukaemia Foundationin toiminnasta ja tapahtumista löydät täältä

/ / / Kristin’s big shave will be happening 9am this Sunday at the Cotton Tree, and I will be the one shaving her hair! If some of you didn’t know, I am senior hairstylist and currently working in Mooloolaba, at the salon called Smth & Co. So everyone who has time on Sunday and you’re around here, come hang around with us to Cotton Tree! There is three days before I will be cutting Kristin’s lushious locks! Three days to donate, and support the research for finding better treatments for blood cancer and to support families with blood cancer. Even one dollar will help! More information about Leukaemia Foundation and what they do, you find here!

If you’re willing to donate for the good cause, click here!

wgs 2wgs1

Previous Post Next Post

You Might Also Like