Suomen suurin matkablogiyhteisö

Coolum Beach and Noosa with the girls!

Moi vaan!

Vietettiin tiistaina rento päivä tyttöjen kanssa. Aloitettiin aamu aikaisin ja suunnattiin Coolumiin aaltoja metsästämään. No olihan sielä niitä aaltoja, suhteellisen isoja kuitenkin. Ylitin tällä kertaa itseni ja kovalla työllä pääsin rikkoutuvien aaltojen ohi ”takariviin”. No sitten näin niiden aaltojen todellisen koon. Rannalta katsottuna kun ne yleensä näyttää paljon pienemmiltä. Yritin paria pienempää settiä, mutta oli valitettavasti kyllä liian hc-aaltoja mulle haha! Hengailtiin hetki rannalla ja päätettiin kokeilla muutamia akrojuttuja. Fridan kanssa ollaan molemmat treenailtu akrojoogaa jo enemmänkin, mutta pari muuta tyttöä oli ihan vasta-alkajia. Opeteltiin siis muutamia perusjuttuja! Surffailujen ja akroilujen jälkeen suunnattiin Raw Energy -kahvilaan syömään Acai -bowlit. Niin hyvää!

/ / / What’s up guys!

We had a nice, relaxing day off on Tuesday. We started the day early, and drove to Coolum in search of some waves. Well, there definitely was waves. Just quite intimidating waves. I overcame my fear, and paddled out there. But then I saw the true size of those waves. I was trying to catch few smaller ones, but got washed out couple of times. Too much for me still! After our surf, we were hanging around at the beach and did some acroyoga. Two of other girls are still very beginners, so we were going through some basics. We also had lunch at Raw Energy at Coolum, we all had Acai -bowls. So delicious!

DSC04235DSC04214DSC04226DSC04255DSC04237DSC04243DSC04264Coolumista ajettiin vielä Noosaan. Noosassa on ollut jo hetken menossa Noosa Surf Festival missä tandemsurffaajat ja longboardaajat on saanut näyttää taitojaan. Jos tandemsurffaus kiinnostaan, tsekatkaa pari mun ystävää Instagramista: @acrosurfnalu ja @breatheproject. Valitettavasti en ehtinyt kiireisen aikataulun takia yksiäkään kisoja katsomaan. Kaikkialla oli myös sen verran täyttä, joten aaltojen tsekkauksen jälkeen päädyttiin vain Noosa Riverille hengailemaan. Oli kiva ja rento päivä pitkästä aikaa. Kiitos tytöille! (:

Tässä muutamia sekalaisia kuvia meidän tiistaipäivältä.

/ / / From Coolum we drove to Noosa. There has been Noosa Surf Festival for the past days, where tandem surfers and longboarders have been showing their talents. Check out couple of my tandem surfer -friends in Instagram: @breatherproject and @acrosurfnalu. I unfortunately didn’t had any time to go see the competitions. It was also so crowded, that after checking the waves, we ended up to Noosa River to chill out. It was fun day, thanks girls! (:

Here is couple of mixed photos from the day!

DSC04286DSC04296DSC04291DSC04293DSC04297

Previous Post Next Post

You Might Also Like